Hoppa till innehåll
Hem » Audi Q4 E-tron Laddbox

Audi Q4 E-tron Laddbox

  • av

Här hittar du laddboxar som passar Audi Q4 E-tron. Flesta kunder köper en Zaptec Go då den har möjlighet till lastbalansering, Teslas Wall Connector är också ett populärt alternativ. Om du vill få en Tesla laddbox (kompatibel till alla elbilar) installerad inom 48 timmar kan du välja Express leverans paketet.

UttagstypOmbordskapaticitet BatterikapasitetMax Laddström
Typ 211 kw95 kw3 fas 16A

Audi Q4 E-tron Pris och Prestanda

Audi Q4 e-tron är en elbil som sticker ut ur mängden. Med sin slående design och överlägsna köregenskaper erbjuder den en unik upplevelse för bilentusiaster. 

Självklart är en av de viktigaste faktorerna för elbilar deras räckvidd och laddningsmöjligheter. Audi Q4 e-tron har en imponerande räckvidd som täcker de flesta dagliga pendlingarna utan problem. Dessutom finns det ett brett utbud av laddningsalternativ tillgängliga för att passa dina behov, inklusive snabbladdning för att minimera laddningstiden.

Enligt officiella specifikationer från Audi har Q4 35 en räckvidd på 341 km. För Q4 40, som har ett större batteri, är räckvidden angiven till 520 km. Den dubbelmotoriga Q4 50 har en något lägre räckvidd på 488 km, vilket kan bero på att den extra motorn och fyrhjulsdriften kan påverka energiförbrukningen något.

När det gäller Sportback-versionerna av dessa modeller, förväntas de ha en något lägre energiförbrukning. Q4 35 Sportback har en räckvidd på 349 km, medan Q4 40 Sportback erbjuder en räckvidd på 497 km. Detta kan vara resultatet av aerodynamiska förbättringar och optimeringar i designen av Sportback-karossen.

Pris och Prestanda Interiör

När du kliver in i förarsätet på Audi Q4 e-tron märker du genast att Audi’s designers har arbetat hårt för att skapa en enkel och ren känsla i kupén. Infotainmentskärmen är lätt vinklad mot föraren, och klimatkontrollen har fysiska knappar vilket i vår erfarenhet är positivt.

Utrustningsnivån är generös och alla Q4 e-tron-modeller har Audi’s Virtual Cockpit, en 11,6-tums pekskärm med inbyggd satellitnavigering samt Apple CarPlay/Android Auto-anslutning. Andra standardfunktioner i 40-versionen inkluderar 19-tums aluminiumfälgar, parkeringssensorer bak, uppvärmda framsäten, tredzoners klimatkontroll och en automatisk baklucka.