Hoppa till innehåll
Hem » Volvo XC90 Recharge Laddbox

Volvo XC90 Recharge Laddbox

  • av
XC90 laddbox
UttagstypOmbordskapaticitet BatterikapasitetMax Laddström
Typ 23,7 kW11,8kWH1 fas 16A

XC90 Recharge Laddbox

XC90 Recharge laddboxar hittar du här hos Chargefy.

Modeller

Även B5- och B6-motorerna får hjälp av en 48-volts elektrisk motor. B5-modellerna är utrustade med en 2,0-liters turboladdad fyrcylindrig motor som ger 247 hästkrafter. Genom att uppgradera till B6-motorn, tillgänglig på Plus och standard på Ultimate-utförandena, ökar effekten till 295 hästkrafter. Den laddningsbara hybridmodellen XC90 Recharge är den mest kraftfulla i gruppen med 455 hk. Fyrhjulsdrift och en åttaväxlad automatisk växellåda är standard i alla XC90-modeller, oavsett utförande eller motorval. XC90 Recharge accelererar från 0 till 60 mph på bara 4,5 sekunder enligt våra tester. Precis som många andra fordon i denna klass, lutade Volvo XC90 märkbart i kurvor, men styrresponsen är precisa och ratten har en behaglig tyngd som ligger någonstans mellan fjäderlätt och tung.

Interiör

XC90:s interiör är en mästerverk i sin genre, med en attraktiv design och högkvalitativa material. Vi önskar att det fanns fler fordon som detta. Vuxna passagerare kommer dock inte vara särskilt nöjda med tredje raden, särskilt inte vid längre resor. XC90:s breda och kantiga silhuett bidrar till att öka lastutrymmet, men interiöra förvaringsutrymmen är inte lika rymliga som hos vissa konkurrenter.

Teknik

En stilren, tablet-liknande 9,0-tums pekskärmsinfotainmentsystem är standard i alla XC90-modeller. Alla modeller har stöd för Apple CarPlay och Android Auto, och en mobil Wi-Fi-hotspot är tillval. Ytterligare dedikerade fysiska knappar, tillsammans med mer intuitiva kontroller på skärmen, skulle märkbart förbättra dess funktionalitet.