Hoppa till innehåll
Hem » XC40 Recharge Laddbox

XC40 Recharge Laddbox

  • av

Här hittar du laddboxar som passar Volvo XC40 Recharge. De flesta kunder kunder köper en Zaptec Go då den har möjlighet till lastbalansering, Teslas Wall Connector (kompatibel till alla elbilar) är också ett populärt alternativ. Du som privatperson behöver inte söka om Grön Teknik, det sköter vi!

UttagstypOmbordskapaticitetBatterikapasitetMax Laddström
Typ 23,7 kW10,5 kW1 fas 16A

XC40 Recharge Motor

XC40 Recharge-modellerna på instegsnivå drivs av en enda elektrisk motor som är placerad på bakaxeln och levererar 248 hästkrafter. Modellerna med Twin Motor har två elektriska motorer, en på varje axel, vilket ger permanent fyrhjulsdrift. Fyrhjulsdriftskrafttrainen levererar imponerande 402 hästkrafter och gör att XC40 Recharge accelererar från 0 till 60 mph på bara 4,3 sekunder. Regenerativ bromsning möjliggör enpedalskörning, vilket är en eftertraktad och bekväm funktion som många elbilsägare uppskattar

XC 40 Recharge Interiör

XC40 Recharge:s kupé erbjuder allt vi älskar med standardversionen av XC40, inklusive genomtänkt förvaringsutrymme, en bekväm körposition och rymliga sittplatser i både första och andra raden. Vid övergången till en eldriven drivlina har XC40 inte förlorat något av sitt lastutrymme, så vi förväntar oss att Recharge-modellen kommer att kunna rymma lika många kabinväskor som den bensindrivna versionen. Dessutom frigör frånvaron av en fyrcylindrig motor under motorhuven utrymme för en främre bagageutrymme (frunk), vilket är det perfekta utrymmet för att förvara laddkablarna till XC40 Recharge.

XC40 Recharge Teknik

Alla XC40 Recharge-modeller levereras med Volvos senaste infotainment-programvara utvecklad i samarbete med Googles Android Automotive. XC40 Recharge:s systermodell, Polestar 2, erbjuder också ett liknande infotainmentsystem som vi har funnit vara intuitivt och snabbt i sin funktionalitet, men Volvo-versionen lider av små skärmtangenter som är svåra att använda under körning. En standard 12,3-tums digital instrumentpanel ger flera alternativ för anpassning. Trots samarbetet med Google erbjuder det nya infotainmentsystemet anslutningsmöjligheter för både Android- och Apple iPhone-enheter. Dessutom erbjuds en trådlös laddningsplatta för smartphones.