Hoppa till innehåll
Hem » Tesla Model 3 Facelift

Tesla Model 3 Facelift

  • av
Model 3 facelift

Tesla-utställningslokaler i Kina har börjat ta emot beställningar för den uppdaterade Tesla Model 3 facelift. Enligt uppgifter har produktionen redan påbörjats innan lanseringen som förväntas presenteras om några veckor.

Model 3 facelift uppdateringar

Trots att Tesla ännu inte lanserat den nya Model 3 facelift, har en stor del av bilen redan läckt ut till allmänheten. Model 3 får en helt ny fräsch look med smalare och skarpare LED-strålkastare, mindre karossförändringar samt ett antal uppdateringar av bilens interiör – samtliga ändringar sägs göra fordonet billigare att tillverka än den nuvarande Model 3 versionen. 

Växelspaken väntas försvinna och istället ersättas av en växelväljare på pekskärmen. Blinkers och vindrutetorkare spaken väntas också försvinna och istället ersättas av knappar på ratten (precis som Model S och Y).

Model 3 facelift

Model 3 facelift tidslinje

Enligt rykten har Tesla Model 3 Facelift för 2023 planerats för testproduktion redan i juli, medan den faktiska produktionen beräknas starta i september i år. Detta kan innebära att den nya modellen kan ses på vägarna mot slutet av året. Värt att notera är att dessa uppgifter grundar sig på tillgänglig information och branschtrender, samt ryktena från specialiserade webbplatser. För mer precisa detaljer behöver vi invänta den officiella presentationen av den uppdaterade Model 3. Oavsett vilka nyheter Tesla kommer med, kan vi förvänta oss att varje ny version av deras fordon kommer fortsätta att sätta standarden inom elbilsbranschen.

Wall Connector (Viktigt)

Grön Teknik avdraget på 50%* gäller endast vid köp av installation, därför är det viktigt att du beställer din installation och Wall Connector tillsammans från en Tesla auktoriserad installatör. Istället för att betala 5200 kr för din Wall Connector betalar du endast 2600 kr efter Grön Teknik.

Chargefy by Solarfy är en Tesla auktoriserad installatör och installerar i hela Sverige. De flesta Tesla kunder väljer en standardinstallation (installation + Wall Connector) för 5990 kr.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor kring laddboxar och installation.