Hoppa till innehåll
Hem » BYD Prissänkning: BYD Tang

BYD Prissänkning: BYD Tang

  • av
BYD prissänkning

Nya kinesiska elbilsvarumärken som anlänt till Sverige på senare tid har en gemensam nämnare – de distribueras av Hedin Bil. Senast har Hedin Bil genomfört en kraftig prissänkning på den sjusitsiga elsuven Hongqi E-HS9. Nu tar de ytterligare ett steg framåt med en kampanj som sänker instegspriset för BYD Tang från 833 000 kr till en startpunkt på 599 900 kr – en markant minskning på över 200 000 kr.

För de som föredrar leasing erbjuder kampanjen möjligheten att äga en BYD Tang för endast 13 495 kr per månad vid en teckningstid på 36 månader. Det bör dock noteras att priset gäller endast för ett ”begränsat antal demobilar,” och den faktiska mängden är för närvarande oklar. BYD Tang, en sjusitsig modell med imponerande 509 hästkrafter, utrustad med BYD:s egenutvecklade Blade-batteri på 86 kWh, vilket möjliggör en körsträcka på 40 mil vid varierande körning. Modellen accelererar från 0 till 100 km/h på 4,6 sekunder och har en dragkapacitet på 1,5 ton.

BYD prissäkning

Interiören i BYD Tang är rymlig och bekväm med massor av utrymme för passagerare och last. Den har också många funktioner som gör körningen mer bekväm och rolig. Till exempel har den en stor infotainmentskärm på 12,8 tum som kan roteras elektriskt för att ge passagerarna den bästa vinkeln. Den har också trådlös laddning för smartphones och ett högkvalitativt ljudsystem med tolv högtalare. BYD Prissänkning.

BYD TANG är också utrustad med många säkerhetsfunktioner som gör körningen säkrare. Den har bland annat Blind Spot Detection (BSD), Hill Descent Control (HDC) och Vehicle Dynamics Control (VDC).

BYD prissäkning

Sammanfattningsvis är BYD Tang en SUV med hög prestanda, lång räckvidd och många funktioner som gör körningen bekväm och rolig. Den är också säker med många säkerhetsfunktioner som gör körningen säkrare. Om du letar efter en SUV med hög prestanda och många funktioner är BYD TANG definitivt värt att överväga. BYD Prissänkning

Prisgaranti: Laddbox och Installation

Vi kan matcha lägsta pris i Sverige vid installation av laddboxar inom vårt installationsområde. Vi kan garantera priset genom att effektivisera, undvika mellanled och utföra alla tjänster i eget regi. Hitta din laddbox till din elbil här!