Hoppa till innehåll
Hem » Polestar Rabatt

Polestar Rabatt

  • av
Polestar rabatt

Om du äger en Polestar eller väntar på leverans av en, kommer du kanske vara intresserad av att Polestars Rabattprogram nu har återaktiverats. Det är en utmärkt möjlighet att skapa en gemenskap av likasinnade förare som delar uppskattningen för fördelarna med högkvalitativa batterielektriska fordon (BEV), som till exempel Polestar 2 eller Polestar 3. Ditt engagemang kommer inte att gå obemärkt förbi, och det finns attraktiva priser att vinna.

Det är dock viktigt att notera att det finns vissa stränga regler på plats. Om du planerar att dela din unika länk brett, är det nödvändigt att följa Polestar HQ:s förväntningar. Villkoren är tydliga med att länken endast ska delas med ”vänner, familj och fans”. Dessutom bör du undvika att spamma referenslänken på olika plattformar eller marknadsföra den på något sätt som kan bryta mot programreglerna. Och kom ihåg, det är alltid bra att dra nytta av Polestar rabatt för att få bästa möjliga affär.

Polestar rabatt

För tillfället verkar belöningarna vara kläder (såsom t-shirts), fri laddning och enheter som Google Mini eller Google Nest Hub. Dessa kan dock snart ändras och kunder som bor i olika länder kan vara berättigade till specifika presenter.

För att generera den unika hänvisningslänken, för att nyttja Polestar rabatt, måste ägarna logga in på sina Polestar-konton och se till att deras Polestar-ID är giltigt. Därefter måste de klicka på undermenyn ”Hänvisning” som finns på den övre vänstra sidan på webbläsare som används från en dator. En annan webbsida kommer att laddas som inkluderar avsnittet ”Så här går du med”. Därifrån är det otroligt enkelt. Tryck bara på den orangea knappen, låt sidan ladda, och voila – den är där! När länken har genererats, kopiera den och skicka den till någon som planerar att köpa en Polestar 2 eller en Polestar 3.

Polestar rabatt

Prisgaranti: Laddbox och Installation

Vi kan matcha lägsta pris i Sverige vid installation av laddboxar inom vårt installationsområde. Vi kan garantera priset genom att effektivisera, undvika mellanled och utföra alla tjänster i eget regi. Hitta din laddbox till din elbil här!