Hoppa till innehåll
Hem » När kommer Polestar 4?

När kommer Polestar 4?

  • av
När kommer Polestar 4

Polestar 4 är en elektrisk SUV-coupé som lanseras av Polestar. Polestar 4 är en del av Polestars satsning på att erbjuda hållbara och miljövänliga bilar. Polestar 4 har en aerodynamisk coupé-profil som passar perfekt för den elektriska drivlinan. Den låga fronten, aero-bladen bak och en helt plan undersida bidrar till optimerad räckvidd och effektivitet. Leveranser väntas börja under 2024.

Polestar 4 har ett långt panoramatak som skapar en ljus, luftig och rymlig interiörupplevelse för alla i bilen. Designen med panoramatak och utan bakruta skapar en rymlig och ljus plats även för baksätespassagerarna. Baksätets ryggstöd kan lutas i flera vinklar och de ventilerade massagestolarna tar resan till en ny nivå.

När Kommer Polestar 4

Polestar 4 har Google inbyggt, vilket gör den till en del av förarens digitala ekosystem. Integrering av Google-Assistenten, Google Maps och Google Home är standard. Det invändiga stämningsljuset omsluter alla i bilen och lyser upp de noga utvalda färg- och materialkombinationerna.

Polestar 4 Prestanda

Polestar 4 har ännu inte släppts på marknaden, men det finns redan information om dess specifikationer. Polestar 4 kommer att ha två elmotorer som tillsammans ger 540 hästkrafter. Batteriet kommer att ha en kapacitet på 100 kWh, vilket ger en räckvidd på upp till 60 mil. Polestar 4 kommer också att ha fyrhjulsdrift som standard.Polestar 4 kommer att säljas med en eller två motorer som ger bak- respektive fyrhjulsdrift. Den senare kallas Long range Dual motor och ger en effekt på 544 hästkrafter (400 kW) och 686 Newtonmeter i vridmoment. Batteripaketet är stort och har en kapacitet på hela 102 kWh. Det ger en preliminär räckvidd på upp till 56,4 mil enligt WLTP-körcykeln för den fyrhjulsdrivna varianten. Med bakhjulsdrift har bilen en uppskattad räckvidd på 60 mil. Polestar 4 klarar snabbladdning på upp till 200 kW och hemmaladdning på 22 kW.

När kommer Polestar 4

Prisgaranti: Laddbox och Installation

Vi kan matcha lägsta pris i Sverige vid installation av laddboxar inom vårt installationsområde. Vi kan garantera priset genom att effektivisera, undvika mellanled och utföra alla tjänster i eget regi. Hitta din laddbox till din elbil här!