Hoppa till innehåll
Hem » När kommer Audi A6 e-tron?

När kommer Audi A6 e-tron?

  • av
Audi A6 e-tron

När kommer Audi A6 e-tron? Lanseringen av A6 e-tron sker i början av 2024, men det är oklart om kombi versionen kommer samtidigt eller senare.

Lär mer här om kommande elbilar under 2024

Audi utökar sin uppsättning av elektriska fordon i e-tron-serien, och nästa som står på tur att debutera är A6 e-tron, en elegant sedan fullpackad med toppmodern teknik.

Audi siktar på en körsträcka på över 600 km per laddning. A6 e-tron drivs av två elektriska motorer, varav en driver varje axel, vilket ger fyrhjulsdrift. Även DC snabbladdning är standard och Audi hävdar att bilen kan ladda batteriet från fem procent till 80 procent kapacitet på bara 25 minuter. Till skillnad från den bensindrivna A6-sedanen har A6 e-tron en baklucka dold under den sluttande taklinjen.

Audi A6 e-tron

Audi har ännu inte gett oss en inblick i A6 e-tron:s interiör, men vi förväntar oss en omfattande uppsättning underhållningsfunktioner, lyxiga material och tillräckligt med utrymme för fyra vuxna att resa bekvämt i. När kommer Audi A6 e-tron?

Prisgaranti: Laddbox och Installation

Vi kan matcha lägsta pris i Sverige vid installation av laddboxar inom vårt installationsområde. Vi kan garantera priset genom att effektivisera, undvika mellanled och utföra alla tjänster i eget regi. Hitta en laddbox till din Audi här!