Hoppa till innehåll
Hem » Tesla Lagerbilar

Tesla Lagerbilar

  • av
Tesla Rabatt Tesla lagerbilar

Köp en lagerbil och spara pengar med snabb leverans!

Genom att köpa en lagerbil kan du få upp till 50 000 kr rabatt på din Tesla samt få en snabbare leverans. Enda nackdelen med lagerbilar är att du inte utrustar bilen själv, men med Tesla begränsad utrustnings valmöjligheter är chansen stor att du hittar en bil som passar dig. Om du sedan kombinerar detta med Tesla rabatt ‘värva en vän’ program kan du spara ytterligare 5 000 kr. Din befintliga Tesla vän som värvar dig får också ‘krediter’ som de kan utnyttja i Tesla Shop.

Varför ger Tesla rabatt på Lagerbilar?

Det finns inget sätt att med säkerhet veta varför Tesla sänker priserna på sitt lager, men det kommer inte som någon överraskning. Företaget har tagit till alla möjliga medel för att sälja och leverera så många elbilar som möjligt, och nu har det kapacitet att producera fler enheter än det faktiskt kan sälja, åtminstone för tillfället. Utnyttja Tesla rabatten så länge den varar! 

Wall Connector (Viktigt)

Grön Teknik avdraget på 50%* gäller endast vid köp av installation, därför är det viktigt att du beställer din installation och Wall Connector tillsammans från en Tesla auktoriserad installatör. Istället för att betala 5200 kr för din Wall Connector betalar du endast 2600 kr efter Grön Teknik.

Chargefy by Solarfy är en Tesla auktoriserad installatör och installerar i hela Sverige. De flesta Tesla kunder väljer en standardinstallation (installation + Wall Connector) för 6199 kr.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor kring laddboxar och installation.