Hoppa till innehåll
Hem » När kommer Volkswagen ID2?

När kommer Volkswagen ID2?

  • av
Volkswagen ID2 Pris

Volkswagen planerar att lansera ID2 på den europeiska marknaden år 2025. Målet är ett startpris på mindre än 25 000 euro. Detta gör ID2 till ett attraktivt alternativ för dem som vill köpa sin första elbil.

Volkswagen fortsätter sin framgångssaga med kompaktbilar in i elbilseran. Med ID2 ger de nu en första glimt av en helt eldriven modell. Det är en prisvärd bil som kommer att göra elbilar tillgängliga för massorna.

Volkswagen ID2 Pris

ID2 visar Volkswagens nya designspråk. Den har innovativa tekniska funktioner som Travel Assist, IQ.LIGHT och Electric Vehicle Route Planner. Dessa funktioner kommer att sätta nya standarder när det gäller teknik och vardagsanvändning.

ID2 kommer att ha en räckvidd på upp till 450 km. Det är en imponerande siffra som kommer att göra långa resor möjliga utan att behöva ladda ofta. Dessutom kommer ID2 att ha en kraftfull elmotor med en effekt på 226 hk. Snabbladdning från 10 till 80 procent ska ta 20 minuter, men någon exakt snabbladdningseffekt nämns inte.

Volkswagen ID2 Pris

ID2 är inte bara prisvärd och tekniskt avancerad. Den har också ett attraktivt utseende. Volkswagen lägger större fokus på design. ID2 ger en förhandsvisning av Volkswagens nya designspråk, som bygger på de tre pelarna ’stability’, ’likeability’ och ’excitement’.

Sammanfattningsvis är Volkswagen ID2 en banbrytande elbil som kombinerar prisvärdhet, teknisk innovation och attraktiv design. Den kommer att göra elbilar tillgängliga för massorna och bidra till en mer hållbar framtid. Vi ser fram emot att se ID2 på vägarna år 2025! När kommer Volkswagen ID2?

Prisgaranti: Laddbox och Installation

Vi kan matcha lägsta pris i Sverige vid installation av laddboxar inom vårt installationsområde. Vi kan garantera priset genom att effektivisera, undvika mellanled och utföra alla tjänster i eget regi. Hitta en laddbox till din elbil här!

Har du några frågor kring laddning och laddboxar? Kontakta oss!