Hoppa till innehåll
Hem » Toyota bZ4X Pris

Toyota bZ4X Pris

  • av
Toyota bZ4X

bZ4X erbjuds i Sverige till ett pris från 579.900 kr. Priset varierar beroende på modell och utrustningsnivå. Detta pris inkluderar en rad högkvalitativa funktioner och teknologier som gör bZ4X till ett utmärkt val för alla som söker en hållbar och effektiv transportlösning.

Toyota bZ4X Prestanda

bZ4X erbjuder snabbladdning med ett 150 kW system. Vid en laddstation längs vägen kan du uppnå 80% batteristatus från cirka 30 minuter. Detta gör det möjligt att snabbt och effektivt ladda upp din bil, oavsett om du är på väg till jobbet eller på en längre resa.

”Vi kan matcha lägsta pris i Sverige vid installation av laddboxar inom vårt installationsområde. Vi kan garantera priset genom att effektivisera, undvika mellanled och utföra alla tjänster i eget regi. Hitta en laddbox till din Toyota här!

Med en helt elektriska SUV, kan du njuta av friheten att kunna åka vart vägarna än tar dig med en räckvidd som täcker de flesta vardagsresor på en laddning. Räckvidden varierar mellan 411-512 km beroende på drivlina, vald utrustningsnivå och lokala omständigheter.

Toyota bZ4X

Den framhjulsdrivna versionen av bZ4X drivs av en elmotor med hög respons på 150 kilowatt (kW). Elmotorn levererar 204 hästkrafter (DIN) och ett vridmoment på 265 newtonmeter, vilket ger acceleration 0–100 km/h på 8,4 sekunder och en toppfart på 160 km/h.

Komfort och säkerhet bZ4X erbjuder inte bara imponerande prestanda, utan också en rad komfort- och säkerhetsfunktioner. Den rymliga interiören är utformad för att ge maximal komfort för både förare och passagerare, med gott om benutrymme och bekväma säten. Dessutom kommer bZ4X med Toyota Safety Sense, ett paket med aktiva säkerhetssystem som hjälper till att skydda dig och dina passagerare på vägen.

Toyota bZ4X

Som en del av Toyotas engagemang för hållbarhet, är bZ4X byggd med miljön i åtanke. Från dess energieffektiva drivlina till dess hållbara materialval, är varje aspekt av bZ4X designad för att minimera dess miljöpåverkan.

Så, om du letar efter en robust, stilren och miljövänlig SUV, är bZ4X Sverige valet för dig. Med dess imponerande räckvidd, högkvalitativa funktioner och engagemang för hållbarhet, är bZ4X mer än bara en bil – det är framtiden. Toyota bZ4X pris.