Hoppa till innehåll
Hem » Nio EL6 Pris

Nio EL6 Pris

  • av
Nio El6 Pris

Nio EL6 pris börjar på 639 000 kronor (exkl. batteri) eller 769 000 kronor (med 75 kWh-batteri). Det större 100 kWh-batteriet kostar ytterligare 110 000 kr. 

Nio EL6 följer NIO:s rena, sofistikerade och progressiva designspråk. Den visar samtidigt upp den unika “Design for AD”-filosofin där sensorer sömlöst integreras med bilens tak, vilket skapar en helt ny typ av smart elbilsdesign. Modellen mäter 4 854 mm på längden, är 1 995 mm bred, 1 703 mm hög och har en hjulbas på 2 915 mm.

Nio EL6 Pris

Under skalet har Nio EL6 dubbla elmotorer på totalt 490 hk. Det stora 100 kWh-batteriet ger en räckvidd på upp till 530 km. Högsta tillåtna släpvikt är 1 200 kilo och bagageutrymmet sväljer 579 liter.

Nya NIO EL6 är en komplett och stilren premium-suv som nu lanseras för svenska användare. Lanseras i Sverige, Danmark, Nederländerna, Norge och Tyskland. Förbeställningar är möjliga från och med idag, med leveranser som börjar i fjärde kvartalet. 

Nio EL6 pris

Nio EL6 är en spännande ny modell som erbjuder användare i Europa en upplevelse utöver det vanliga. Med sin framåtblickande och stilrena design, kraftfulla prestanda och imponerande räckvidd är det en bil att hålla ögonen på. Nio EL6 pris

Prisgaranti: Laddbox och Installation

Vi kan matcha lägsta pris i Sverige vid installation av laddboxar inom vårt installationsområde. Vi kan garantera priset genom att effektivisera, undvika mellanled och utföra alla tjänster i eget regi. Hitta en laddbox till din elbil här!

Har du några frågor kring laddning och laddboxar? Kontakta oss!