Hoppa till innehåll
Hem » Tesla Model 3 Pris

Tesla Model 3 Pris

  • av
Tesla Model 3 Pris
SpecifikationerModel 3 RWDModel 3 LR
Pris509 990 kr599 990 kr
Räckvidd (19″)513 km629 km
Est. Räckvidd (18″)554 km678 km
Förbrukning (19″)13,2 kWh/100 km14,0 kWh/km
Toppfart201 km/h201 km/h
0 till 100 km/h6,1 s4,4 s
DC-snabbladdning170 kW250 kW
AC-laddning11 kW11 kw
Dragkapacitet1000 kg1000kg

Spara pengar på ditt Model 3 köp

Läs denna artikel om hur du kan spara 5 000 kr när du beställer en ny Tesla Model 3. Dessutom, för att du skall kunna utnyttja Grön Teknik avdraget måste du köpa din Wall Connector tillsammans med installation (från en auktoriserad Tesla installatör).

Chargefy är en Tesla auktoriserad installatör och erbjuder Sveriges billigaste Tesla Wall Connector installationspaket på endast 6 199 kr som inkluderar laddbox och installation. Inga dolda kostnader!

Nya Tesla Model 3

Nu är den här, den nya och uppdaterade Tesla Model 3. Med den här uppdateringen kommer en längre räckvidd samt ett nytt utseende både på insidan och utsidan. Tesla lovar en förbättrad aerodynamik med skarpare karosslinjer och ytor som är optimerade för att minska luftmotståndet. Detta leder till mindre vindbrus och en märkbart tystare körupplevelse.

Tesla Model 3

Tesla introducerar även två nya färger till Model 3: Ultra Red och Stealth Grey. Ultra Red beskrivs av Tesla som en intensiv färg med en djup dimension som skapas genom flera lager av färg. Stealth Grey tar över för Midnight Silver Metallic och erbjuder en rik och dynamisk mörkgrå metallicfärg som framhäver Model 3:s form och design. Dessa nya färger ger ännu fler alternativ för att anpassa din Tesla Model 3 efter din personliga smak.

Tesla Model 3

Interiört har Tesla satsat på att förbättra materialen för att ge en ännu mer utökad premiumkänsla. En av de tydligaste förändringarna är att Tesla har ersatt spakarna bakom ratten med knappar för funktioner som blinkers, tuta och ljus. Denna nya design liknar den som finns i Tesla Model S och bidrar till en modern och strömlinjeformad interiör i Model 3. Detta kan ge föraren en mer intuitiv och bekväm körupplevelse.

Tesla Model 3

Tesla har lagt stor vikt vid att förbättra komforten i den nya Model 3. De har minskat vindbruset med imponerande 30 procent och sänkt vägbullernivån med 20 procent. För att uppnå detta har de installerat isolerglas på samtliga rutor, något som Tesla kallar för deras ”360-graders akustikglas”. Dessutom har de uppgraderat fjädringen med nya fjädrar och dämpare för att erbjuda en ännu mer premiumkörupplevelse. Resultatet är en bil som är åtta procent mer effektiv, vilket inte bara innebär en tystare körning utan också en förbättrad bränsleeffektivitet och energianvändning. Detta gör den nya Model 3 ännu mer attraktiv för de som söker en bekväm och effektiv elbil.

Tesla Model 3

I baksätet har Tesla nu infört en andra 8-tums skärm för passagerarna där bak. Detta ger passagerarna bättre tillgång till underhållning och information. Dessutom har Tesla uppgraderat ljudsystemet med imponerande 17 högtalare, dubbla subwoofers och dubbla förstärkare i Long Range-versionen. I den bakhjulsdrivna modellen finns det 9 högtalare tillsammans med en subwoofer och en förstärkare. Dessa förbättringar bidrar till en ännu bättre ljudupplevelse för alla ombord, oavsett om du sitter fram eller bak i bilen. Detta är ett steg mot att göra körningen i Tesla Model 3 ännu mer bekväm och njutbar för alla passagerare. Tesla Model 3 Pris

Tesla Model 3