Hoppa till innehåll
Hem » Volvo EX30 Cross Country Pris

Volvo EX30 Cross Country Pris

  • av
Volvo ex30 cross country

När Volvo lanserade EX30 modellen hintade de även om att de skulle lansera en EX30 Cross Country modell. Detta blir första gången någonsin som Volvo erbjuder en Cross Country version av en suv modell. Tidigare har endast Cross Country erbjudits till sedan och kombimodellerna.

Volvo EX30 Pris

I och med att Volvo EX30 Cross Country inte lanserats ännu har vi ingen mer information om Cross Country modellen. Men, i och med att bilens höjd samt vikt ökar, kommer prestandan försämras. Alltså får man sämre köregenskaper och en lägre räckvidd till ett högre pris än standard EX30 modellen, som startar på 429 000 kr.

volvo ex30 cross country

Lanseringen av Volvo EX30 Cross Country kommer antagligen att ske i början av 2024. Leveranser av den nya Volvo EX30 Cross Country väntas därefter påbörjas i slutet av 2024. När kommer EX30 Cross Country?

Prisgaranti: Laddbox och Installation

Vi kan matcha lägsta pris i Sverige vid installation av laddboxar inom vårt installationsområde. Vi kan garantera priset genom att effektivisera, undvika mellanled och utföra alla tjänster i eget regi. Hitta en laddbox till din elbil här!

Har du några frågor kring laddning och laddboxar till din Volvo EX30 Cross Country eller en annan bil? Kontakta oss!