Hoppa till innehåll
Hem » Volvo V60 Cross Country

Volvo V60 Cross Country

  • av
Volvo V60 Cross Country

Volvo V60 Cross Country är en populär bil och syns ofta på våra svenska vägar. Tyvärr har Volvo stoppat nyproduktionen av V60 Cross Country. Idag erbjuds V60 endast i Recharge modellen, alltså som laddhybrid. Anledningen till att Cross Country modellen utgått är mest troligtvis på grund av Volvos satsning mot att bli ett klimatneutralt företag. Därav väljer man att fasa ut rena bensin och diesel alternativ. Utforska nya Volvo EX30 Cross Country

Volvo V60 Cross Country

Om du vill köpa en Volvo V60 CC är ditt enda alternativ att köpa en begagnad. Utforska Volvo V60 CC lager här!

Prisgaranti: Laddbox och Installation

Vi kan matcha lägsta pris i Sverige vid installation av laddboxar inom vårt installationsområde. Vi kan garantera priset genom att effektivisera, undvika mellanled och utföra alla tjänster i eget regi. Hitta en laddbox till din elbil här!

Har du några frågor kring laddning och laddboxar? Kontakta oss!