Hoppa till innehåll
Hem » Tesla Model 3 Färger

Tesla Model 3 Färger

  • av
nya tesla model 3 dragvikt

Tesla Model 3 färger: I samband med lanseringen av nya Tesla Model 3 presenterades två nya färger till Model 3,Stealth Grey och Ultra Red. Stealth Grey är en helt ny färg som Tesla tagit fram medan Ultra Red redan finns tillgänglig på nuvarande Tesla Model S.

FärgPris
Pearl White Multi-CoatInkluderat
Deep Blue Metallic15 000 kr
Solid Black15 000 kr
Ultra Red23 000 kr
Stealth Grey23 000 kr

Tesla Model 3 Färger Andrahandsvärde

En undersökning från iSeeCars visar att bilens färg kan ha en stor påverkan på bilens andrahandsvärde. Därför är det högst troligt att du får en betydande andel av de pengar du spenderat på bilens färg.

Bra för plånboken (Viktigt)

Grön Teknik avdraget på 50%* gäller endast vid köp av installation, därför är det viktigt att du beställer din installation och Wall Connector tillsammans från en Tesla auktoriserad installatör. Istället för att betala 6 400 kr för din Wall Connector betalar du endast 2 995 kr efter Grön Teknik när du köper ifrån oss

Chargefy by Solarfy är en Tesla auktoriserad installatör och installerar i hela Sverige. De flesta Tesla kunder väljer en standardinstallation (installation + Wall Connector) för 6 199 kr. Vi erbjuder prisgaranti på alla laddboxar!

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor kring laddboxar och installation.

Nya Tesla Model 3

Nu är den här, den nya och uppdaterade Tesla Model 3. Med den här uppdateringen kommer en längre räckvidd samt ett nytt utseende både på insidan och utsidan. Tesla lovar en förbättrad aerodynamik med skarpare karosslinjer och ytor som är optimerade för att minska luftmotståndet. Detta leder till mindre vindbrus och en märkbart tystare körupplevelse.

Initialt erbjuder Tesla två versioner. En bakhjulsdriven basmodell som börjar på 509 990 kr och har en räckvidd på 513 kilometer enligt WLTP-standarden (med 19-tumshjul). Om du väljer de mindre 18-tumshjulen uppskattar Tesla att räckvidden kommer att vara 554 kilometer. Denna variant kan accelerera från 0 till 100 km/h på 6,1 sekunder och har en topphastighet på 201 km/h.

Long Range-versionen går nu under namnet Dual Motor fyrhjulsdrift och erbjuder en imponerande räckvidd på 629 kilometer (WLTP, med 19-tumshjul) och med 18-tumshjul når den ännu längre, upp till 678 kilometer. Toppfarten ligger på 201 km/h och den kan accelerera från 0 till 100 km/h på snabba 4,4 sekunder. Priserna för denna version börjar på 599 990 kr. Det är ett spännande steg framåt för Tesla och deras populära Model 3. Tesla Model 3 Färger