Hoppa till innehåll
Hem » MG4 Xpower i Sverige!

MG4 Xpower i Sverige!

  • av
MG4 Xpower Sverige

MG har bekräftat att deras nya extra kraftfulla bil, MG4 Xpower, kommer att lanseras i Sverige. Denna modell sticker ut med en kraftfull drivlina som drivs av två motorer som tillsammans producerar 320 kW (motsvarande 430 hästkrafter) och ett vridmoment på 600 Nm. Tack vare denna imponerande kraft kan bilen accelerera från 0 till 100 km/h på bara 3,8 sekunder.

Den nya modellen kommer även med fyrhjulsdrift, vilket förbättrar bilens stabilitet och grepp på vägen. Dess räckvidd på en enda laddning uppgår till 385 km enligt WLTP-standard, och den har en snabbladdningskapacitet på 140 kW, vilket gör laddningsprocessen mycket snabbare.

MG4 Xpower Sverige

Trots den ökade prestandan behåller MG4 Xpower samma utrustningsnivå som den lyxigare varianten MG4 Luxury. Till detta läggs flera exklusiva funktioner såsom Launch Control, som gör det möjligt att snabbt accelerera från stillastående, och bekväma Alcantara-säten. Bilen är även utrustad med 18-tums fälgar och får en extra motor som ger ökad kraft. En annan nyhet är den exklusiva färgen ”Hunter Green” som är unik för denna modell.

Utforska Sveriges mest populära laddboxar: Zaptec Go, Defa Power och Wall Connector med prisgaranti! Nyttja Grön Teknik avdraget så länge den varar!

För att ge en bättre körupplevelse har MG4 Xpower 25% hårdare dämpare och nya krängningshämnare, samt en mer responsiv styrning som gör det lättare att manövrera bilen. MG4 Xpower har även ett helt nytt fyrhjulsdriftsystem som ger förbättrad dragkraft, stabilitet och ökad säkerhet med aktiv bromsning på de inre hjulen. Bilen har även ett ’Track Mode Display’ som visar data som analyserar fordonsprestanda, kraftdistribution, hastighet/tid, G-kraft, styrningsvinkel och gaspådrag.

MG4 Xpower Sverige

Prisinformation och exakta datum för när bilen blir tillgänglig hos utvalda MG-återförsäljare kommer att meddelas inom kort av MG Sverige.

För de som är nyfikna på modellen har Mat Watson från CarWow redan tagit en titt på den nya MG4 Xpower. Detta ger potentiella köpare en första inblick i vad de kan förvänta sig av. MG4 Xpower Sverige

MG4 Xpower test
MG4 Xpower Drag Race