Hoppa till innehåll
Hem » Tesla Wall Connector App

Tesla Wall Connector App

  • av
Tesla Wall Connector App

Tesla meddelar en omvälvande uppdatering av sin ”Wall Connector generation 3” som ska förvandla användarupplevelsen via deras Wall Connector app. I ett nyligen utsänt meddelande skisserade företaget de nya funktionerna som nu blir tillgängliga.

I tidigare versioner saknades en verklig ”app-upplevelse”, men detta ändras med den senaste uppdateringen som introducerar ett flertal efterlängtade funktioner i Wall Connector appen. Bland nyheterna finns möjligheten att schemalägga laddning, en funktion som gör det möjligt för användare att ha full insyn i laddningsstatusen i realtid samt möjligheten att se sin laddningshistorik.

Dessutom möjliggör appen fjärrstyrd avstängning av schemalagd laddning, samt att ändra laddinställningar efter behov. Denna flexibilitet innebär en avsevärd förbättring för Tesla-ägare och kommer särskilt att vara till nytta för de som använder elbilar av andra märken och som väljer att ladda via en Tesla Wall Connector.

Trots att en del av dessa funktioner redan har varit tillgängliga för Tesla-ägare, tar uppdateringen användarupplevelsen till en helt ny nivå, genom att tillhandahålla ett mer omfattande och användarvänligt gränssnitt.

Tesla Wall Connector App

För att säkerställa smidig övergång till de nya funktionerna, har Tesla sett till att deras Wall Connector av tredje generationen kan anslutas till wifi. Detta gör att enheten automatiskt kan ta emot de nya funktionerna genom en trådlös programvarauppdatering, vilket eliminerar behovet av manuell intervention och säkerställer en problemfri uppgradering för alla användare. Tesla Wall Connector App

Bra för plånboken (Viktigt)

Grön Teknik avdraget på 50%* gäller endast vid köp av installation, därför är det viktigt att du beställer din installation och Wall Connector tillsammans från en Tesla auktoriserad installatör. Istället för att betala 6 400 kr för din Wall Connector betalar du endast 2 995 kr efter Grön Teknik när du köper ifrån oss

Chargefy by Solarfy är en Tesla auktoriserad installatör och installerar i hela Sverige. De flesta Tesla kunder väljer en standardinstallation (installation + Wall Connector) för 6 199 kr.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor kring laddboxar och installation.

Läs mer här om hur du kan spara 5 000 kr vid köp av en ny Tesla bil genom ’värva en vän programmet’