Hoppa till innehåll
Hem » Nya Zaptec Lastbalansering!

Nya Zaptec Lastbalansering!

  • av
Zaptec Sense

Den 20 september 2023 markerar debuten för Zaptecs senaste innovation: Zaptec Sense – en helt ny Zaptec Lastbalansering. Med denna lansering, är företaget inställt på att konkurrera med stora aktörer som Tibber Pulse och Enegic på den svenska marknaden.

Förbeställ din Zaptec Sense Lastbalansering här!

Zaptec Go med Zaptec Lastbalanserare går att beställa redan idag, installation sker då efter lanseringen och leverans gjorts till Chargefy

Den nya produkten lovar att erbjuda olika installationstyper, vilket underlättar för en mängd olika användare, samt en smidig integration med Zaptec-appen. Denna Zaptec Lastbalansering är designad för att möta de moderna användarnas behov genom att erbjuda avancerade uppkopplingsalternativ.

Nya Zaptec lastbalansering

Genom detta tillskott siktar Zaptec på att stärka sin position på marknaden, med en lösning som inte bara är teknologiskt avancerad, utan också användarvänlig och anpassningsbar till individens behov. Det är med spänd förväntan vi ser fram emot lanseringsdagen för att få veta mer om vad Zaptec har att erbjuda med sin senaste lastbalansering.