Hoppa till innehåll
Hem » Volkswagen ID7 Sverige!

Volkswagen ID7 Sverige!

  • av
Volkswagen ID7 Sverige

Volkswagen ID7 är märkets senaste elbil tillskott, nu är den påväg mot svenska vägarna Du kan beställa din ID7 i Sverige idag!

”Det här är en bil som vi tror kommer att passa perfekt för svenska bilköpare, och vi är överväldigade över det intresse vi sett sedan vi presenterade den här våren”, säger Sten Forsberg, chef för Volkswagen Sverige.

Utforska Sveriges mest populära laddboxar: Zaptec Go, Defa Power och Wall Connector med prisgaranti! Nyttja Grön Teknik avdraget så länge det varar!

Volkswagen ID7 Sverige-premiären visade upp en bil med ett batteri på 77 kWh och en räckvidd på imponerande 618 km per laddning. Den här versionen är en fastback, vilket betyder att den inte har en kombi än. Forsberg tror att ID7 kan bli den mest populära elbilen i Sverige nästa år.

Volkswagen ID7 Sverige

En av höjdpunkterna med ID7 är dess nya drivlina som inkluderar en motor med 210 kW och en kraft på 545 Nm. Tack vare förbättringar i hur bilen kyls ner har den också en mycket låg energiförbrukning, endast 1,42 kWh per mil.

Även om ID7 har en högre prislapp än tidigare modeller, med ett startpris på 664 900 kronor, menar Forsberg att bilköpare får valuta för pengarna med innovativ teknik som head up-display med förstärkt verklighet som standard.

Volkswagen ID7 Sverige

Laddningstiden är en annan fördel med ID7. Bilen kan laddas med upp till 170 kW, vilket gör att den kan laddas snabbare än tidigare modeller. Bilen är också utrustad med smart teknik som gör att den kan förbereda batteriet för laddning när du navigerar till en snabbladdare, något som minskar den totala laddningstiden.

Komforten har inte glömts bort i ID7. Nya detaljer inkluderar elektroniskt styrda ventilationsmunstycken som gör att bilen kan värmas upp eller kylas ner snabbare, samt ventilerade säten med massagefunktion.

Volkswagen ID7 Sverige

För de som är intresserade är det nu öppet för beställningar online, där kunder kan skräddarsy sin egen ID7 inför den officiella lanseringen senare i år. Volkswagen ID7 Sverige ser fram emot att välkomna sina första kunder innan året är slut.