Hoppa till innehåll
Hem » Jeep Avenger Pris

Jeep Avenger Pris

  • av
Jeep avenger pris

Idag meddelade Jeep Europa att de upplever en rekordstor efterfrågan, med hela 60 000 förhandsbeställningar av deras nya elbil, Jeep Avenger. Samtidigt meddelar Jeep Sverige att det nu är möjligt att beställa bilen här. Den nya Avenger är särskilt anpassad för Europa och tillverkas i Polen. Jeep Avenger pris väntas starta från 469 900 kr. Bilen kommer att erbjudas i tre olika utrustningsversioner.

Utforska Sveriges mest populära laddboxar: Zaptec Go, Defa Power och Wall Connector med prisgaranti! Nyttja Grön Teknik avdraget så länge det varar!

Jeep avenger pris

När det gäller tekniska specifikationer är Avenger utrustad med ett 54 kWh-batteri, vilket förväntas ge en räckvidd på cirka 400 km enligt WLTP-standarden. Den drivs av en framhjulsdriven motor som levererar 115 kW, motsvarande 156 hästkrafter. Bilen stödjer snabbladdning upp till 100 kW, vilket innebär att den kan laddas från 20 till 80 procent på bara 24 minuter, och standardladdningen är AC-laddning på 11 kW.

Jeep avenger pris

Med en längd på 4,08 meter har Jeep Avenger distinkta, korta överhäng både fram och bak. Dessa designelement, tillsammans med stora hjul och en markfrigång på 200 mm, gör den lämpad för utmanande terräng. Bilen har också imponerande vinklar för terrängkörning, som Jeep framhäver, kan användas i både krävande terräng och för branta parkeringsrampar i stadsområden.

Jeep avenger pris

Dessutom introducerar Avenger några förstklassiga funktioner för märket, inklusive Selec-Terrain och Hill Descent Control som standard. För att anpassa körupplevelsen erbjuder Avenger sex olika körlägen: ”Normal”, ”Eco”, ”Sport”, ”Snö”, ”Mud” och ”Sand”, var och en designad för specifika körförhållanden. Jeep avenger pris.