Hoppa till innehåll
Hem » BYD Dolphin Pris i Sverige

BYD Dolphin Pris i Sverige

  • av
BYD dolphin pris

BYD Dolphin har nyligen introducerats på elbilsmarknaden och verkar redan ha fångat mångas uppmärksamhet. När man tittar på dess dimensioner – 429 cm i längd och 157 cm i höjd – ser man att den dimensionellt ligger mycket nära Volkswagen ID 3, även om den är något större.

BYD Dolphin pris börjar från 359 900 kr för instegsmodellen Active. Men låt dig inte luras av priset. Detta fordon har en rad funktioner som gör det till en utmärkt kandidat för dem som överväger sitt första steg in i elbilsvärlden.

ActiveBoostComfortDesign
Batteri44,9 kWh44,9 kWh60,4 kWh60,4 kWh
Räckvidd340 km310 km427 km427 km
Motoreffekt70 kW130 kW150 kW150 kW
AC-laddning7 kW11 kW11 kW11 kw
DC-laddning60 kw60 kW60 kw60 kW
Pris359 900 kr399 900 kr429 900 kr

Så, likt känslan när du susar förbi bensinmacken i din elbil och tänker på alla pengar du sparar, erbjuder vi prisgaranti!. Utforska Sveriges mest populära laddboxar: Zaptec Go, Defa Power och Wall Connector. Nyttja Grön Teknik avdraget så länge det varar!”

BYD dolphin pris

En av de mest framstående aspekterna av Dolphin är dess 60 kWh batteri. Detta batteri ger en respektabel räckvidd på 427 km, enligt WLTP-standarden. För dem som är bekanta med elbilars prestanda, kommer Dolphins topphastighet på 160 km/h och dess acceleration från 0 till 100 km/h på 7,1 sekunder att imponera. Dessutom, för de som oroar sig för bagageutrymmet i en kompakt bil, kommer de att bli glatt överraskade av att upptäcka att Dolphin erbjuder ett rymligt utrymme på 345 liter. En extra fördel är inkluderingen av en värmepump som standard, vilket ofta är en extra kostnad i andra modeller.

När vi jämför Dolphin med andra bilar på marknaden, finner vi många paralleller med Volkswagen ID 3. Båda dessa fordon är byggda på en elbilsplattform 3.0. Men det finns en viktig teknisk nyans: även om båda dessa bilar har potentialen att dra nytta av snabbladdning, accepterar ingen av dem en laddningshastighet högre än 88 kW. BYD dolphin pris

BYD dolphin pris

Designmässigt sätter Dolphin en egen prägel på marknaden. Den avskalade interiören, som kontrasterar starkt mot Atto 3:s mer utsmyckade design, erbjuder en stillhet som många bilköpare kan uppskatta. Med små, distinkta detaljer som ett delfinfena-formade innerhandtag, kombinerar Dolphin subtil elegans med funktionell design.

Körupplevelsen förblir en av de mest kritiska aspekterna för alla potentiella bilköpare, och i detta avseende levererar Dolphin. Den pigg responsen och den behagliga upplevelsen den erbjuder, särskilt inom stadsområden, kompletteras av en utmärkt sittkomfort, både fram och bak. Denna bil är inte bara en njutning att köra, utan också att resa i. BYD dolphin pris

BYD dolphin pris