Hoppa till innehåll
Hem » BYD Seal Pris i Sverige

BYD Seal Pris i Sverige

  • av
BYD seal pris

BYD har introducerat en ny elbilssedan vid namn Seal. Med en längd på 4,8 meter är den något längre än den populära Tesla Model 3. Beroende på val av drivlina erbjuder Seal antingen bakhjulsdrift med 230 kW effekt eller fyrhjulsdrift med en mäktig 390 kW. Beroende på variant kan den resa 570 till 520 kilometer innan den behöver laddas igen, med ett 82 kWh batteri som kraftkälla. BYD Seal pris har ännu inte lanserats, troligtvis blir priset likt priset på Tesla Model 3, från 500 000 – 600 000 kr

Så, likt känslan när du susar förbi bensinmacken i din elbil och tänker på alla pengar du sparar, erbjuder vi prisgaranti!. Utforska Sveriges mest populära laddboxar: Zaptec Go, Defa Power och Wall Connector. Nyttja Grön Teknik avdraget så länge det varar!”

BYD seal pris

Seals batteri är av typen lfp, BYDs egen Blade-variant. Men medan företagets andra bil, Dolphin, använder cell-to-pack-teknik, har Seal infört den innovativa cell-to-body-tekniken. Det innebär att battericellerna är direkt inbyggda i bilens konstruktion. Detta sparar inte bara plats och vikt men förbättrar även bilens stabilitet. Tack vare detta har krocktester visat betydande förbättringar, särskilt vid sidokollisioner.

BYD seal pris

När det kommer till aerodynamik, står Seal stolt med en luftmotståndskoefficient på 0,219, vilket matchar marknadsledarna som Hyundai’s Ioniq 6. Dessutom har Seal kapacitet att snabbladda med upp till 150 kW, vilket är snabbare än Dolphin. Standardutrustningen inkluderar också en värmepump och ett glastak. Priset har inte avslöjats, men det förväntas konkurrera med Tesla Model 3. BYD Seal pris

På provkörningsfronten ger den bakhjulsdrivna versionen av Seal en stabil upplevelse, medan den fyrhjulsdrivna modellen erbjuder kraftfull acceleration, vilket bevisas av en 0-100 km/h tid på 3,8 sekunder. Det är nästan lika imponerande som en Tesla, som tar andan ur dig.

BYD seal pris

Seals interiör visar kvalitet och ger ett intryck av lyx. Trots detta, finns det några tvivel kring infotainmentsystemet som den delar med en annan BYD-modell, Atto 3. Framtiden får visa om BYD har löst de problem som tidigare påträffats med systemet. BYD Seal pris