Hoppa till innehåll
Hem » Tesla Model Y Uppdatering

Tesla Model Y Uppdatering

  • av
Tesla Model Y uppdatering

Under natten till den 1:a Oktober Tesla diskret rullat ut en mindre Tesla Model Y uppdatering till de bilar som produceras i Kina. Även om denna uppdatering inte är lika omfattande som den som Model 3 mottog förra månaden, finns det ändå några märkbara förändringar.

Så, likt känslan när du susar förbi bensinmacken i din elbil och tänker på alla pengar du sparar, erbjuder vi prisgaranti!. Utforska Sveriges mest populära laddboxar: Zaptec Go, Defa Power och Wall Connector. Nyttja Grön Teknik avdraget så länge det varar!”

Tesla Model Y uppdatering

Tesla har bytt ut trälisterna inuti bilen till förmån för en ny textildekoration. Denna nya dekorativa lista är även utrustad med en ljuslist, vilket tillför en elegant touch till interiören. Dessutom har de 19-tums fälgarna genomgått en förändring i färg från traditionellt silver till en mer distinkt svart nyans.

Ytterligare en uppdatering som noterats är förbättringen av accelerationen hos den bakhjulsdrivna grundmodellen av Tesla Model Y. Nu kan den kinesiska versionen av denna modell accelerera från 0 till 100 km/h på enbart 5,9 sekunder, en klar förbättring från de tidigare 6,9 sekunderna.

Tesla Model Y uppdatering

För närvarande verkar dessa uppdateringar bara gälla de bilar som tillverkas i Teslas kinesiska fabrik. Modeller producerade i USA och Tyskland har inte mottagit dessa ändringar ännu, men det verkar troligt att de kommer inom en snar framtid.