Hoppa till innehåll
Hem » Nio ET5 Touring Pris

Nio ET5 Touring Pris

  • av
Nio ET5 touring pris

Nio ET5 Touring pris startar på 576 000 kr, men det är lite mer komplicerat på grund av hur Nio hanterar bilens batteri. För att använda bilen behöver du antingen köpa batteriet direkt eller välja att hyra det, och priset varierar därefter. Om du väljer att köpa det 75 kWh batteriet direkt blir slutpriset 706 000 kr.

Så, likt känslan när du susar förbi bensinmacken i din elbil och tänker på alla pengar du sparar, erbjuder vi prisgaranti!. Utforska Sveriges mest populära laddboxar: Zaptec Go, Defa Power, Wall Connector, Easee, Charge Amps och Wallbox. Nyttja Grön Teknik avdraget så länge det varar!”

Nio ET5 touring pris

Nio, en nykomling från Kina, har introducerat något spännande för bilmarknaden i Europa – en elektrisk kombibil kallad ET5 Touring. Detta är anmärkningsvärt eftersom etablerade märken som Tesla och BMW ännu inte erbjuder något liknande i denna populära bilkategori i Europa.

ET5 Touring är en kombibil av medium storlek, 479 cm lång, med ganska anständigt bagageutrymme, 450 liter, som kan utökas till 1 247 liter om baksätet fälls ned. Även om utrymmet inte är överväldigande, kompenseras detta delvis genom praktiska designval som automatiskt öppnande av bagageluckan och extra förvaringsnät.

Nio ET5 touring pris

Räckvidden för grundmodellen, med det inbyggda 75 kWh-batteriet, är 435 kilometer. Men det finns alternativ om du vill ha mer kraft. Det finns en större batterivariant med 100 kWh som kan ta bilen 560 km utan att ladda, men det kommer med en extra kostnad, vilket gör bilens pris (om du köper bil och batteri direkt) upp till 816 000 kr.

Nio erbjuder en unik tjänst med sina batteribytesstationer, som ger möjlighet att snabbt byta batteri istället för att ladda det. Men om du köper ditt batteri, istället för att hyra det, kan du inte använda denna tjänst.

Nio ET5 touring pris

Så, medan ET5 Touring erbjuder imponerande specifikationer och en unik batteribyte-tjänst, är det viktigt för potentiella köpare att noggrant överväga batterialternativen och de associerade kostnaderna för att bestämma det totala värdet och bekvämligheten av detta fordon för deras specifika behov och användning. Nio ET5 Touring pris