Hoppa till innehåll
Hem » BMW iX2 Pris

BMW iX2 Pris

  • av
BMW iX2 Pris

BMW iX2 pris i kommer att starta från 659 000 kr. Man kommer kunna köpa den över hela världen från mars 2024, och till sommaren kommer det en till variant av bilmodellen.

Så, likt känslan när du susar förbi bensinmacken i din elbil och tänker på alla pengar du sparar, erbjuder vi prisgaranti!. Utforska Sveriges mest populära laddboxar: Zaptec Go, Defa Power, Wall Connector, Easee, Charge Amps och Wallbox. Nyttja Grön Teknik avdraget så länge det varar!”

BMW iX2 Pris

BMW har visat upp en ny bil, en elbil som heter BMW iX2. Den är större än de gamla modellerna och har fått en form som gör att den glider lättare genom luften. Den elektriska bilen har också fått lite nya detaljer jämfört med tidigare bilar.

BMW iX2 är lite längre och bredare nu. Längden är 4 554 millimeter och bredden är 1 845 millimeter. Tack vare den nya storleken är det mer plats inne i bilen.

När det gäller kraft, har den här bilmodellen två motorer och kan köra från 0 till 100 km/h på 5,6 sekunder. Dess högsta hastighet är 180 km/h. Batteriet i bilen är på 64,8 kWh, vilket gör att man kan köra upp till 449 kilometer utan att ladda. Man kan ladda bilen snabbt, och det tar 29 minuter att ladda från 10 till 80 procent.

BMW iX2 Pris

BMW har även sett till att bilen kan ladda så fort och bra som möjligt genom olika smarta laddningsmetoder. Till exempel kan batteriet värmas upp innan man laddar det, om man vill.

iX2 har hjul av lätt metall som standard, men man kan välja lite större hjul om man vill det. Bakdelen av bilen har plats för en hel del. Om man har baksätet uppe går det att ha 525 liter bagage där bak, och om man fäller ner sätet blir det 1 400 liter plats.

BMW iX2 Pris

Inuti bilen är det modernt och fokus har lagts på digital teknik. Det finns en stor skärm bakom ratten och en pekskärm. Man kan prata med bilen genom BMW:s röstsystem, och om man hellre använder sin telefon så går det bra att koppla ihop den med bilen. BMW iX2 Pris