Hoppa till innehåll
Hem » Volkswagen ID7 Kombi

Volkswagen ID7 Kombi

  • av
Volkswagen ID7 Kombi Volkswagen ID7 Tourer

Förutom den vanliga ID.7-modellen är det även planerat att lansera en kombivariant av ID.7, som tidigare visades som konceptet ID. Space Vizzion. Ursprungligen var lanseringsdatumet inställt till nästa år, men det har nu ändrats. Volkswagens ID7 Kombi version kommer troligtvis att heta Volkswagen ID7 Tourer

Så, likt känslan när du susar förbi bensinmacken i din elbil och tänker på alla pengar du sparar, erbjuder vi prisgaranti!. Utforska Sveriges mest populära laddboxar: Zaptec Go, Defa Power, Wall Connector, Easee, Charge Amps och Wallbox. Nyttja Grön Teknik avdraget så länge det varar!”

Imelda Labbe, försäljnings- och marknadschef på Volkswagen, har bekräftat för den tyska tidningen Ecomento att lanseringen kommer att ske tidigare än förväntat. Volkswagen siktar nu på att börja sälja den här modellen på utvalda marknader redan till våren 2024.

En av de framstående egenskaperna hos ID.7 är dess rymliga baksäte, och samma gäller för kombivarianten. Dessutom kan vi förvänta oss gott om bagageutrymme i kombimodellen.

Bagaget i ID.7 har en imponerande lastvolym på 532 liter, och i kombiutförandet förväntas den öka med ett par hundra liter till. För att ge en jämförelse, har en Volkswagen Passat en lastvolym på 650 liter, men ID.7 är också längre än Passat med drygt två decimeter.

Volkswagen ID7 Kombi
Volkswagen ID7 Tourer

ID.7 är känd för sitt låga luftmotstånd tack vare det strömlinjeformade bakpartiet. Det återstår att se hur detta påverkar räckvidden i den kombinerade versionen, men det är troligt att den fortfarande kommer att erbjuda imponerande räckvidd på över 600 kilometer.

Vad gäller namnet på ID.7-kombin, så är det något som Volkswagen ännu inte vill kommentera. Det är ännu oklart om den kommer att få en namnlogik liknande Passat, som en fullstor Sportscombi, eller om den kommer att ha en mer sluttande design, liknande den vi ser på Volkswagen Arteon Shooting Brake. Det får vi vänta och se. Volkswagen ID7 kombi