Hoppa till innehåll
Hem » Tesla Cyberquad Pris

Tesla Cyberquad Pris

  • av
Tesla Cyberquad pris

Tesla Cyberquad fyrhjuling gör entré på den svenska marknaden. Designen på Cyberquad tar efter företagets kända Cybertruck och påminner mycket om den fyrhjuling som Tesla presenterade vid lanseringen av just Cybertruck 2019. Tesla Cyberquad pris är 23 060 kr, och leveranser förväntas börja inom de närmaste veckorna.

Så, likt känslan när du susar förbi bensinmacken i din elbil och tänker på alla pengar du sparar, erbjuder vi prisgaranti!. Utforska Sveriges mest populära laddboxar: Zaptec Go, Defa Power, Wall Connector, Easee, Charge Amps och Wallbox. Nyttja Grön Teknik avdraget så länge det varar!”

Tesla Cyberquad pris

Cyberquad fyrhjulning, avsett för lek, är byggd på en stadig stålram. Den är utrustad med ett bekvämt vadderat säte, bakre fjädring, skivbromsar och en lysande LED-ramp. Fordonet drivs av ett 188 Wh litiumjonbatteri som ger en räckvidd upp till 19 kilometer per laddning.

Dess motor levererar en effekt på 350 W och har en funktion där man kan begränsa den till två olika hastighetsinställningar. Den maximala hastigheten den kan uppnå är 13 km/h. För laddning kan man enkelt använda ett standard vägguttag.

Tesla Cyberquad pris

Tesla Cyberquad pris. Tesla fyrhjuling