Hoppa till innehåll
Hem » Cybertruck Färger

Cybertruck Färger

  • av
Cybertruck färger

Cybertruck färger: Tesla-fans har undrat om den kommande Cybertrucken skulle erbjudas i några andra färger än bara rostfritt stål. Nu kanske de har fått sitt svar.

Så, likt känslan när du susar förbi bensinmacken i din elbil och tänker på alla pengar du sparar, erbjuder vi prisgaranti!. Utforska Sveriges mest populära laddboxar: Zaptec Go, Defa Power, Wall Connector, Easee, Charge Amps och Wallbox. Nyttja Grön Teknik avdraget så länge det varar!”

Cybertruck färger

Elon Musks bilföretag introducerade för första gången färgade wraps för sin Model Y SUV och Model 3 sedan. Cybertrucken kan vara nästa på tur.

Teslas onlinebutik erbjuder nu wraps för Model Y och 3 i sju färger, inklusive glaciärblå, roséguld och satin svart. De kostar mellan $7,500-$8,000. Dessa modeller är endast tillgängliga i fem lackfärger, färre än vad konkurrenter vanligtvis erbjuder.

Cybertruck färger

Teslas länge försenade, retrofuturistiska pickup-lastbil är gjord av rostfritt stål – mycket lik den DeLorean DMC-12 från 1980-talet, känd från ”Tillbaka till framtiden” – och Tesla har inte indikerat att de skulle erbjuda några lackfärger. En färgad wrap, en tunn film som appliceras på utsidan av varje karosspanel, kan hjälpa köpare att anpassa sina lastbilar.

Och, som alla med ett ständigt smutsigt kylskåp vet, kan rostfritt stål vara en mardröm att hålla rent. Det borde därför inte vara en överraskning att Cybertruck-prototyper som ses ute i det vilda ofta ser fläckiga ut och är täckta av fingeravtryck.

Cybertruck färger

En wrap kan spara Cybertruck-ägare tusentals på rostfritt stål-rengöringsmedel under fordonets livslängd, vilket ger extra utrymme i budgeten för cyberpunk-tillbehör som lädertrenchcoats och solglasögon som går runt huvudet.

Tesla svarade inte på en begäran om kommentar. De har sagt att Cybertrucken kommer att levereras till kunder detta år, två år efter planerat datum. Cybertruck färger

Cybertruck färger

Jobbannonser till Cybertruck färger på Teslas hemsida.