Hoppa till innehåll
Hem » Renault Scenic E-tech Pris

Renault Scenic E-tech Pris

Renault scenic E-tech pris

Renault avtäckte sin senaste elbil vid IAA Mobility i München: Renault Scenic E-Tech. Större än Renault Megane E-Tech, har Scenic en längd på 4,47 meter, vilket är 27 centimeter mer än Megane. Med ett axelavstånd på 2,78 meter, erbjuder den betydligt mer utrymme. När kommer Renualt Scenic E-tech? Du kan beställa din Renault i början av 2024, men Renault Scenic E-tech pris är ännu inte känt.

Så, likt känslan när du susar förbi bensinmacken i din elbil och tänker på alla pengar du sparar, erbjuder vi prisgaranti!. Utforska Sveriges mest populära laddboxar: Zaptec Go, Defa Power, Wall Connector, Easee, Charge Amps och Wallbox. Nyttja Grön Teknik avdraget så länge det varar!”

Renault scenic E-tech pris

Den variant av Scenic som introduceras i Sverige kommer med ett större batteri på 87 kWh. Denna modell erbjuder en WLTP-räckvidd av 620 km. Den har en motor med en kapacitet på 160 kW (215 hk) och en begränsad toppfart på 170 km/h. Scenic kan accelerera från 0 till 100 km/h på 8,4 sekunder.

För laddning erbjuder Scenic snabbladdning på upp till 150 kW och en AC-laddningseffekt på 22 kW. Förvaringsutrymmet rymmer 545 liter, men detta kan utökas till 1670 liter om baksätet fälls ned. Den har också möjlighet att dra upp till 1100 kg med en dragkrok.

Renault scenic E-tech pris

Designmässigt strävar Renault efter att Scenic ska vara en elbil som inte bara levererar körglädje, utan också har en spännande estetik. Utsidan framhäver kraft och elegans, medan interiören spelar med kontrasterande material och intressanta detaljer.

Renault scenic E-tech pris

Föraren får njuta av dubbla 12-tumsskärmar, och likt Megane, använder den ett operativsystem från Google Automotive med upp till 50 skräddarsydda appar. Säkerhet är en prioritet med sju krockkuddar och 30 andra säkerhetssystem, inklusive adaptiv farthållare, en 360-graders kamera och LED-ljus med adaptiv vision. Renault Scenic E-tech Pris

Renault scenic E-tech pris