Hoppa till innehåll
Hem » Fisker Prissänkning

Fisker Prissänkning

  • av
fisker prissänkning

Fisker Prissänkning: Elbilstillverkaren Fisker meddelar en prissänkning på deras främsta modell, Fisker Ocean Extreme, som har en WLTP-räckvidd på hela 707 kilometer, vilket gör den till marknadens ledande elsuv i termer av räckvidd.

Ocean Extreme kommer nu att kosta 699 000 kronor, vilket är en sänkning med 56 000 kr från det tidigare priset.

Så, likt känslan när du susar förbi bensinmacken i din elbil och tänker på alla pengar du sparar, erbjuder vi prisgaranti!. Utforska Sveriges mest populära laddboxar: Zaptec Go, Defa Power, Wall Connector, Easee, Charge Amps och Wallbox. Nyttja Grön Teknik avdraget så länge det varar!”

fisker prissänkning

”Det är avgörande för Fisker att vi anpassar oss till konkurrensen på den expanderande elbilsmarknaden. Vi vill göra Ocean mer tillgänglig för våra kunder och låta dem dra nytta av bilens unika kombination av innovativa funktioner, framstående design, hållbara material och marknadsledande räckvidd,” förklarar Henrik Fisker, VD för Fisker.

Den 6 november kommer Fisker även att öppna upp för beställningar av Fisker Ocean Ultra och Sport, vars priser kommer att justeras upp från nuvarande förhandsbokningspriser. Ultra kommer då att kosta 629 000 kr (upp från 615 000 kr) och basmodellen Sport kommer att ligga på 489 000 kronor (upp från 450 000 kr).

Fisker avslöjar också att den officiella WLTP-räckvidden för Ultra har överträffat deras interna förväntningar, med en siffra på 690 kilometer. Basmodellen Sport har ännu inte en officiellt fastställd WLTP-räckvidd, men Fisker estimerar den till 465 kilometer.

fisker prissänkning

Henrik Fisker summerar: ”Vi är övertygade om att efterfrågan på Ocean kommer att fortsätta att växa och vi förutser att Sport och Ultra kommer att bli våra mest populära modeller från och med 2024.” Fisker prissänkning