Hoppa till innehåll
Hem » När kommer Lucid Gravity?

När kommer Lucid Gravity?

  • av
Lucid Gravity

När kommer Lucid Gravity? Lucid Motors har nu inlett nedräkningen inför premiären av sitt kommande fordon, den storskaliga SUV:en Lucid Gravity. Offentliggörandet är planerat att äga rum den 16 november. Produktionen av Lucid Gravity är bekräftad att starta mot slutet av nästa år och förväntas även nå den europeiska marknaden.

Så, likt känslan när du susar förbi bensinmacken i din elbil och tänker på alla pengar du sparar, erbjuder vi prisgaranti!. Utforska Sveriges mest populära laddboxar: Zaptec Go, Defa Power, Wall Connector, Easee, Charge Amps och Wallbox. Nyttja Grön Teknik avdraget så länge det varar!”

Lucid Gravity

Företagets premiumsedan, Lucid Air, har redan etablerat sig på flera europeiska marknader under året, inklusive Norge, Tyskland, Nederländerna och Schweiz.

Derek Jenkins, designchef på Lucid Group, beskriver bilen som en kombination av en dold superbil och en SUV, med ett passagerar- och bagageutrymme som är förvånansvärt rymligt med tanke på bilens yttre dimensioner.

Gravity kommer att erbjudas med upp till sju säten, men kommer även att finnas tillgänglig i modeller med fem eller sex säten. Lucid har även lovat att SUV:en kommer att ha en längre räckvidd än någon annan SUV på marknaden, vilket skulle innebära att den överträffar Fisker Ocean som för närvarande leder inom WLTP-standardens räckvidd bland SUV:ar med sina 707 kilometer. När kommer Lucid Gravity?

Lucid Gravity