Hoppa till innehåll
Hem » När kommer nya Tesla Model S?

När kommer nya Tesla Model S?

  • av
När kommer nya tesla model s

Tesla Model S, som har börjat bli gammal, har inte fått någon större yttre ansiktslyftning sedan 2016, och det var ett tag sedan interiören genomgick en omfattande uppdatering i början av 2021. Men det är så Model S alltid varit tänkt att fungera: med ständiga förbättringar som introduceras så snart de är tillgängliga, utan en verklig känsla av traditionella modellår eller stora uppfräschningar av fordonet. Design säljer dock bilar, och ingen vill ha en bil som ser gammal och föråldrad ut, så vi förutspår att en annan betydande uppdatering kommer. När kommer nya Tesla Model S? Vi tror att den lanseras i 2025 eller 2026. Tesla lär prioritera Cybertruck och Tesla Model 2 först.

Så, likt känslan när du susar förbi bensinmacken i din elbil och tänker på alla pengar du sparar, erbjuder vi prisgaranti!. Utforska Sveriges mest populära laddboxar: Zaptec Go, Defa Power, Wall Connector, Easee, Charge Amps och Wallbox. Nyttja Grön Teknik avdraget så länge det varar!”

När kommer nya tesla model s

Vi kan förvänta oss en annan konservativ stil- och teknikuppdatering, som det har varit fallet med Model S tidigare. Den nya designen skulle inspireras av den nyare Tesla Roadster, med fortsatt grillelöst ansikte, smalare och skarpare strålkastare, samtidigt som man behåller sedans svepande, rena detaljer och linjer. För att vara konkurrenskraftig skulle säkert också Plaid-prestandaversionen fortsätta, med dess bakre spoilerspoiler, enorma kraftutgång, hisnande acceleration och uppgraderade bromsar.

När kommer nya tesla model s

Tesla-ägare har listat några önskade funktioner i online-inlägg, vilka inkluderar bättre ruttplanering för önskat laddningstillstånd, förbättrad blindfläcksövervakning, ett valet-läge, regnkänsliga strålkastare och standard fartkontroll – de flesta av dessa skulle kunna komma i framtida programuppdateringar över luften och skulle vara ett stort steg framåt för dem som är trötta på att se sina Teslas sakna funktioner som nu är vanliga i mycket billigare bensin- och elbilar.

När kommer nya tesla model s

Tesla har arbetat på en ny 4680-battericell som är tänkt att bilda ett batteripaket som fungerar som en strukturell del av bilen, men biltillverkaren har haft svårt att starta massproduktionen sedan den tillkännagavs 2020. Om Tesla integrerar det nya paketet i den uppdaterade Model S, skulle betydande räckviddsförbättringar över 400 miles på en enda laddning kunna bli verklighet – Tesla påstår att den nya batteridesignen skulle kunna öka räckvidden med upp till 16 procent. Strukturella förändringar i batteripaketet skulle innebära en omfattande omarbetning av hela dess layout, vilket skulle kunna leda till mer utrymme för passagerare och bagage, och möjligen göra det möjligt att återinföra de ”tredje radens” hopfällbara säten för att öka kapaciteten till upp till sju passagerare. När kommer nya Tesla Model S