Hoppa till innehåll
Hem » När kommer nya Tesla Model X?

När kommer nya Tesla Model X?

  • av
när kommer nya tesla model x

När kommer nya Tesla Model X? I och med att Tesla lär prioritera de billigare modellerna Cybertruck och Model 2, och förmodligen Roadster, tror vi att nya Model X lanseras i 2025 eller 2026.

Så, likt känslan när du susar förbi bensinmacken i din elbil och tänker på alla pengar du sparar, erbjuder vi prisgaranti!. Utforska Sveriges mest populära laddboxar: Zaptec Go, Defa Power, Wall Connector, Easee, Charge Amps och Wallbox. Nyttja Grön Teknik avdraget så länge det varar!”

Vad det är Model X från Tesla är kanske lite av en udda fågel i företagets sortiment. Den säljer inte lika bra som de andra modellerna och har unika funktioner som falcon-wing dörrar. Det är den största konsumentelektriska bilen som företaget säljer – tills Cybertrucken äntligen dyker upp.

Det verkar som en självklar uppdatering för Model X att byta till sidohängda bakdörrar som är mindre komplicerade, för att göra bilen enklare och öka kundnöjdheten. Men det är inte säkert att det händer – Tesla bryr sig inte alltid om vad kunderna tycker är jobbigt. Vad som däremot är säkert är att det kommer en uppdatering liknande den som Model S har fått, inklusive företagets nya Hardware 4.0-paket med kameror, chip och sensorteknik som ska förbättra förarassistansen och möjligheterna för framtida självkörning.

Med en ny tre-rads el-SUV från Ford på väg, liksom Kia EV9 och till och med en helt elektrisk Escalade, kommer Model X att möta sin tuffaste konkurrens hittills.

Tesla jobbar på att förbättra batterikemin med sitt under utveckling 4680-cellsbatteri. Det kan betyda att Model X, som just nu kan köra nästan 350 mil på en enda laddning, snart kan köra över 400 mil. Dessutom kan dess förmåga att dra 5,000 pund också öka. Precis som med den uppdaterade Model S, skulle ett nytt strukturellt batteripaket gynna utrymmet inuti bilen och göra Model X ännu mer attraktiv som en snabb och tyst bil för att transportera människor. Alla Model X kommer fortfarande att ha fyrhjulsdrift, med både två-motors modeller och tri-motors högpresterande Plaid-modeller som förväntas fortsätta. När kommer nya Tesla Model X

när kommer nya tesla model x