Hoppa till innehåll
Hem » Nya Peugeot e-208 Pris

Nya Peugeot e-208 Pris

  • av
nya peugeot e-208 pris

Nya Peugeot e-208 pris: Peugeot har lanserat den uppdaterade e-208, som presenteras med en ny design, avancerad teknik och en utökad räckvidd. I Sverige erbjuds bilen i två utrustningsnivåer: Allure och GT. Allure-modellen är prissatt till 489 900 kronor medan den mer utrustade GT-varianten kostar 509 900 kronor. Både Allure och GT drivs av en 115 kW (156 hk) motor, utrustade med ett 51 kWh batteri, och erbjuder en räckvidd på 400 kilometer.

Lär mer här om kommande elbilar under 2024

Så, likt känslan när du susar förbi bensinmacken i din elbil och tänker på alla pengar du sparar, erbjuder vi prisgaranti!. Utforska Sveriges mest populära laddboxar: Zaptec Go, Defa Power och Wall Connector. Nyttja Grön Teknik avdraget så länge det varar!”

nya peugeot e-208 pris

Philip Beermann, produktchef på Peugeot Sverige, betonar 208-modellens betydelse för den svenska marknaden och framhåller den nya e-208:s förbättrade räckvidd, nya drivlinor och spännande design som är i linje med Peugeots DNA. Den första leveransen av den nya Peugeot e-208 i Sverige är beräknad till januari.

nya peugeot e-208 pris

Nya Peugeot e-208 pris