Hoppa till innehåll
Hem » Nya Skoda Enyaq 2024

Nya Skoda Enyaq 2024

  • av
nya skoda enyaq

Skoda har nyligen genomfört betydande uppdateringar på sin elbil, Skoda Enyaq, för modellåret 2024. En av de mest märkbara förbättringarna är bilens räckvidd, som nu når upp till 560 kilometer på en enda laddning, en ökning från tidigare modells 539 kilometer enligt WLTP-standarden.

Lär mer här om kommande elbilar under 2024

Så, likt känslan när du susar förbi bensinmacken i din elbil och tänker på alla pengar du sparar, erbjuder vi prisgaranti!. Utforska Sveriges mest populära laddboxar: Zaptec Go, Defa Power och Wall Connector. Nyttja Grön Teknik avdraget så länge det varar!”

nya skoda enyaq

Dessutom har Skoda Enyaq förbättrat sin laddningskapacitet, med toppmodellerna som nu kan ladda med upp till 175 kW. Detta är en betydande förbättring jämfört med tidigare modeller. Även motoreffekten har fått en rejäl boost. Instegsmodellen, Skoda Enyaq 85, har uppgraderats till 210 kW (286 hk) från den tidigare 150 kW (204 hk).

nya skoda enyaq

För att fira lanseringen av den nya Skoda och introduktionen av en ny försäljningsmodell via agenter, introducerar Skoda ”Solid Edition” för Enyaq 85. Denna specialutgåva har ett fast pris på 559 900 kronor och inkluderar standardutrustning plus extra funktioner som metallic-lack och en elektriskt utfällbar dragkrok. De mer exklusiva 85x Sportline och RS-varianterna kommer även med Advance-paketet, en upplyst Crystal Face-grill, Head up-display och ett Canton-ljudsystem som standard. Skoda Enyaq 2024