Hoppa till innehåll
Hem » Cadillac Lyriq Pris

Cadillac Lyriq Pris

  • av
cadillac lyriq pris

Cadillac Lyriq pris startar från 907 000 kr och kommer att börja levereras i Sverige i april 2024. Bokningar är nu öppna, och ett leasingerbjudande för privatpersoner startar på 15 262 kronor per månad för 48 månader med en årlig körsträcka på 10 000 km. Ett annat alternativ är en månadskostnad på 17 390 kronor för 36 månader med 15 000 km årlig körsträcka.

Prisgaranti: Laddbox och Installation

Vi kan matcha lägsta pris i Sverige vid installation av laddboxar inom vårt installationsområde. Vi kan garantera priset genom att effektivisera, undvika mellanled och utföra alla tjänster i eget regi. Hitta en laddbox till din elbil här!

cadillac lyriq pris

General Motors gör en stor satsning i Europa med en ny serie elbilar. Först ut är Cadillac Lyriq, en fyrhjulsdriven, lyxig SUV som bygger på GM:s Ultium-plattform.

Cadillac Lyriq är utrustad med två motorer som tillsammans ger en effekt på 393 kW (528 hk) och har en räckvidd på upp till 530 kilometer per laddning, tack vare ett 102 kWh batteri. Bilen stöder snabbladdning, och kan nå upp till 80 procent laddning på bara 30 minuter med en maxladdeffekt på 190 kW. Den erbjuder även AC-laddning på upp till 22 kW.

cadillac lyriq pris

Dessutom har Lyriq ett system kallat Ultium Energy Recover, som är särskilt anpassat för vinterförhållanden. Systemet återvinner och lagrar spillvärme från drivsystemet och kan även utnyttja fukt och kroppsvärme från passagerarna. Detta bidrar till att förlänga räckvidden med upp till 10 procent.

Interiören i Cadillac Lyriq utmärker sig med sin elegans, featuring ett 33-tums sofistikerat display och vackra reglage. Bilen har aktiv brusreducering för att minska vägbuller, vilket skapar en lugnare körupplevelse. Ett lyxigt ljudsystem från AKG Studio med 19 högtalare, inklusive några i nackstöden, erbjuder en omslutande ljudupplevelse.

cadillac lyriq pris

Bilen kommer även med avancerade förarassistanssystem och tjänster från Google. GM planerar att implementera Super Cruise-körtekniken, som erbjuder handsfree-körning med hjälp av LiDAR-kartdata, realtidskameror, radar och GPS, så snart tekniken godkänns i Europa. Cadillac lyriq pris