Hoppa till innehåll
Hem » Kan man köpa Laddbox utan installation?

Kan man köpa Laddbox utan installation?

  • av
köpa laddbox utan instalaltion

När du installerar en laddbox för att ladda elbilen hemma ökar också belastningen på bostadens elanläggning. Därför är det viktigt att installationen sker på rätt sätt. El är något du själv inte får utföra och installationen måste därför ske med hjälp av behörigt installationsföretag eller en certifierad elektriker. Kan man köpa laddbox utan installation? Svaret är Ja, men du förlorar mycket pengar på det. Grön Teknik gäller endast vid köp av installation, därför är det viktigt att kostnad för installation och laddbox är på samma faktura. Det är alltså billigare att köpa laddbox + installation (och nyttja Grön Teknik) än att endast köpa en laddbox.

Köper du laddbox utan installation kan du inte nyttja Grön Teknik.
Köper du laddbox med installation kan du nyttja Grön Teknik.

Prisgaranti: Laddbox och Installation

Vi kan matcha lägsta pris i Sverige vid installation av laddboxar inom vårt installationsområde. Vi kan garantera priset genom att effektivisera, undvika mellanled och utföra alla tjänster i eget regi. Hitta en laddbox till din elbil här!

köpa laddbox utan instalaltion

Grön Teknik

Den 1 januari 2021 introducerades Grön Teknik-bidraget, ett skatteavdrag för dig som köper en laddbox tillsammans med installation från samma företag. Detta bidrag syftar till att minska dina kostnader och främja en miljövänligare livsstil. Varje år delas 50 000 kronor ut per person i ett hushåll.

Grön Teknik-avdraget är specifikt för privatpersoner som installerar en laddbox eller solceller i sina hem. Det finns specifika regler och krav som måste uppfyllas för att kunna dra nytta av avdraget. På chargefy.nu hanterar vi hela processen för dig, så att du slipper ansöka om skattereduktionen själv och istället kan koncentrera dig på andra saker.

köpa laddbox utan instalaltion

Hur nyttjar jag Grön Teknik?

När du installerar en laddbox i ditt garage, på parkeringsplatsen eller på husets vägg kan du få tillbaka 50 % av den totala kostnaden. Detta avdrag täcker material och installationskostnader, men inte de löpande elkostnaderna för laddning.

Det är viktigt att både laddboxen och installationen finns på samma faktura för att du ska kunna dra nytta av detta avdrag. För att vi på chargefy.nu ska kunna hantera avdraget åt dig, behöver vi viss information från dig. Det inkluderar kontaktuppgifter och fastighetens beteckning. Denna information samlas in under utcheckningsprocessen när du beställer din laddbox från oss.

På chargefy.nu tar vi hand om hela processen åt dig, så att du kan ägna dig åt andra saker.

köpa laddbox utan instalaltion

Kan man köpa laddbox utan installation?