Hoppa till innehåll
Hem » Volkswagen Passat 2024 Pris

Volkswagen Passat 2024 Pris

  • av
volkswagen passat 2024 pris

Volkswagen Passat 2024 Pris: Volkswagen Passat kommer att vara tillgänglig för beställning snart. Även om svenska priser inte har kommunicerats, börjar priset i Tyskland på 39 995 euro, motsvarande cirka 473 500 kronor.

volkswagen passat 2024 pris

Volkswagen Passat Modeller

Volkswagen har lagt extra fokus på komfort, då Passat-kunder ofta tillbringar långa sträckor i bilen, särskilt de som använder den som tjänstebil. I Sverige förväntas laddhybrider dominera försäljningen, med en elektrisk räckvidd på upp till 100 kilometer och en total räckvidd på 1 000 kilometer. Det finns två laddhybridalternativ, med 204 eller 272 hästkrafter, båda med framhjulsdrift och e-hybrid beteckning. GTE-modellen är inte längre tillgänglig för Passat.

volkswagen passat 2024 pris

Förutom laddhybriderna kommer Passat att erbjudas i både bensin- och dieselutföranden i Sverige, inklusive fyrhjulsdrift. Globalt finns dieselalternativ med 122, 150 eller 193 hästkrafter, och bensinalternativ med 204 eller 265 hästkrafter. Effektiviteten har också förbättrats, med ett cd-värde på 0,25 och en dragvikt på 2 200 kilogram för fyrhjulsdrivna modeller. Volkswagen har förbättrat kördynamiken genom en kombination av mjukvara och hårdvara.

Volkswagen Passat Interiör

volkswagen passat 2024 pris

Interiören har förbättrats för att ge mer utrymme, och även långa personer kan sitta bekvämt i baksätet. Efter kritik har Volkswagen återinfört fysiska knappar, vilket gör Passat till den första modellen med denna uppdatering.

En annan nyhet är Volkswagens nya infotainmentsystem MIB4, som ersätter det tidigare kritiserade systemet. Detta system inkluderar en 12,9-tums skärm som standard, med möjlighet att uppgradera till en 15-tums skärm. Systemet, delat med Volkswagen ID.7, erbjuder hög upplösning och snabb respons.

Volkswagen Passat Historia

volkswagen passat 2024 pris

Volkswagen Passat har sedan dess debut 1973 blivit en av märkets bästsäljare, med över 30 miljoner enheter tillverkade, placerad efter Golf och före Bubblan i försäljningsrankningen. Av dessa har omkring 390 000 bilar sålts i Sverige.

Den nionde generationen av Passat, som endast erbjuds som kombi, har genomgått betydande förändringar. Denna version är 4,9 meter lång, vilket är 15 centimeter längre än dess föregångare, med extra utrymme tillägnat baksätet. Den är också två centimeter bredare än den åttonde generationen, men behåller samma höjd. Volkswagen Passat 2024 Pris

Prisgaranti: Laddbox och Installation

Vi kan matcha lägsta pris i Sverige vid installation av laddboxar inom vårt installationsområde. Vi kan garantera priset genom att effektivisera, undvika mellanled och utföra alla tjänster i eget regi. Hitta en laddbox till din elbil här!.