Hoppa till innehåll
Hem » Cupra Tavascan Pris

Cupra Tavascan Pris

  • av
cupra tavascan pris

Cupra Tavascan Pris: Tavascan kommer att produceras i en ny fabrik i Anhui, Kina, med planer på att starta leveranser under 2024. Målet är att sälja 70 000 bilar under det första året. Svenska priser är ännu inte kommunicerade.

SpecifikationTavascan EnduranceTavascan VZ
DrivningRWDAWD
Batteri77 kWh77 kWh
Räckvidd547 km517 km
Effekt210 kW (280 hk)250 kW (340 hk)
0-100 km/h6,8 s5,6 s
cupra tavascan pris

Cupra är det senaste märket som ansluter sig till SUV-familjen som bygger på Volkswagens MEB-plattform, med sin nya modell Tavascan. Denna sportiga SUV-coupé sticker ut med sina aggressiva och skulpterade designelement. En unik egenskap är dess upplysta logotyp på huven, en av de första i Europa.

Tavascan utrustas med ett dynamiskt DCC Sport-chassi, sportfjädring, progressiv styrning, och finns med valbara prestandadäck på 21-tums lättmetallfälgar, med alternativ för 19- och 20-tumsfälgar.

cupra tavascan pris

Den fyrhjulsdrivna toppversionen har två motorer som ger en sammanlagd effekt på 250 kW (340 hk), vilket möjliggör en acceleration från 0 till 100 km/h på 5,6 sekunder – den snabbaste i MEB-familjen. Det finns även en bakhjulsdriven variant med 210 kW (280 hk), som fokuserar på längre räckvidd, upp till 547 kilometer. Flertalet svagare motoralternativ planeras också.

Cupra Tavascan är 4,65 meter lång, har en hjulbas på 2,76 meter och är 1,6 meter hög. Det ger en rymlig kupé och ett bagageutrymme på 540 liter. Interiören har en unik design med en skulpterad mittkonsol som integreras med instrumentpanelen. Standardmodellen inkluderar sportiga skålade säten med flera färgalternativ.

cupra tavascan pris

Fordonet har en central 15-tums pekskärm med ett nytt gränssnitt och ett Sennheiser ljudsystem med 12 högtalare. Cupra Tavascan Pris

Prisgaranti: Laddbox och Installation

Vi kan matcha lägsta pris i Sverige vid installation av laddboxar inom vårt installationsområde. Vi kan garantera priset genom att effektivisera, undvika mellanled och utföra alla tjänster i eget regi. Hitta en laddbox till din elbil här!.