Hoppa till innehåll
Hem » Renault Master E-Tech 2024 Räckvidd

Renault Master E-Tech 2024 Räckvidd

  • av
Renault Master e-tech 2024 räckvidd

Renault Master E-Tech 2024 Räckvidd: Renault har nu introducerat den fjärde generationen av sin populära transportbil, Renault Master, med en ny, eldriven version som sticker ut. Denna nya eldrivna Renault Master, kallad Master E-Tech, imponerar med en fördubblad räckvidd jämfört med den föregående generationen, och kan nu köra upp till 410 kilometer på en laddning.

Prisgaranti: Laddbox och Installation

Vi kan matcha lägsta pris i Sverige vid installation av laddboxar inom vårt installationsområde. Vi kan garantera priset genom att effektivisera, undvika mellanled och utföra alla tjänster i eget regi. Hitta en laddbox till din elbil här!.

Renault Master e-tech 2024 räckvidd

Renault har under namnet ”aerovan” lagt extra fokus på aerodynamiken i denna generation. Genom att finjustera designen i varje detalj har de lyckats minska förbrukningen med upp till 20 procent, vilket inte bara gynnar räckvidden utan också förbättrar förarupplevelsen genom att minska vindbruset.

Master E-Tech kommer med två olika motoralternativ, antingen en 96 kW eller en 105 kW motor. Det finns även två batteristorlekar tillgängliga: ett mindre på 40 kWh och ett större på 87 kWh, där det sistnämnda är ansvarigt för den imponerande räckvidden på 410 kilometer.

En intressant funktion hos denna transportbil är dess stöd för Vehicle-to-Grid (V2G) teknologi, vilket gör att bilen kan användas som en strömkälla för att driva andra elektriska enheter, såsom arbetsverktyg.

Hélène Carvalho, produktprogramchef för Renault Master, uttrycker att målet med den nya Master var att skapa den ideala skåpbilen för handlare, entreprenörer och vagnparksförvaltare, något som ska bidra till ökad produktivitet och tillförlitlighet i deras dagliga arbete.

Renault Master e-tech 2024 räckvidd

Den nya Renault Master skiljer sig även genom att erbjuda 20 olika chassiversioner med lastutrymmen mellan 11 och 22 kubikmeter och en lastkapacitet på upp till fyra ton. Dess kortare hjulbas jämfört med tidigare modeller gör den mer hanterbar i stadstrafik, och den har en bredare öppning vid den skjutbara sidodörren samt ett längre lastutrymme för att ytterligare underlätta användningen.

Den nya Renault Master planeras bli tillgänglig från våren 2024. Svenska priser har ännu inte avslöjats, men Renault betonar att Master är designad för att erbjuda längre räckvidd, större lastkapacitet och lägre driftskostnader. Renault Master E-Tech 2024 Räckvidd