Hoppa till innehåll
Hem » Bästa elbilen 2023

Bästa elbilen 2023

  • av
Bästa elbilen 2023

Bästa elbilen 2023: Den norska tidningen ”Motor.no” har nyligen korat den uppgraderade Tesla Model 3 till Årets bästa bilköp. Detta beslut kom efter en noggrann granskning och utvärdering av nästan 50 olika bilmodeller, indelade i fem kategorier.

Bästa elbilen 2023

Juryn betonade att Tesla Model 3 fortsätter att imponera i flera nyckelaspekter: den har lägst bränsleförbrukning, bäst räckvidd, effektivt utnyttjande av utrymme, hög kraft och utmärkta köregenskaper. Dessutom erbjuds bilen till ett pris som överträffar konkurrenterna.

Bästa elbilen 2023

Tidningen påpekar att den tidigare versionen av Model 3 hade vissa brister, men den nya modellen har adresserat och förbättrat åtminstone två av dessa. Tesla har förbättrat den upplevda kvaliteten i interiören och sänkt ljudnivån i kupén. Den tredje punkten, som handlar om varierande ägarupplevelser, är något som fortfarande är ett område för förbättringar.

Bästa elbilen 2023

Trots detta anses de två förbättringarna vara tillräckliga för att kvalificera Tesla Model 3 som årets bästa bilköp och årets bästa bil för små familjer.

Bland de andra vinnarna i testet märks Peugeot e-208 som bästa småbil, Tesla Model Y som vinnare i klassen för mellanstora familjebilar och BMW iX 50 som segrare i klassen för större familjebilar. I den öppna klassen tog Toyota GR Yaris hem förstaplatsen, en av de få icke-elbilarna som kvalificerade sig bland de 50 finalisterna. Bästa elbilen 2023

Prisgaranti: Laddbox och Installation

Vi kan matcha lägsta pris i Sverige vid installation av laddboxar inom vårt installationsområde. Vi kan garantera priset genom att effektivisera, undvika mellanled och utföra alla tjänster i eget regi. Hitta en laddbox till din elbil här!.

Bästa elbilen 2023