Hoppa till innehåll
Hem » Elbil Rabatt

Elbil Rabatt

  • av
elbil rabatt

Elbil Rabatt: Den svenska elbilsmarknaden har undergått en dramatisk förändring under det senaste året. Efter att den generösa klimatbonusen på 50 000 kronor avskaffades plötsligt, och i kombination med den ökande räntan som fördubblat kostnaden för billån och privatleasing, har efterfrågan på elbilar minskat markant. Detta har lett till att bilhandlare nu kämpar för att sälja sina elbilar, en kontrast mot tidigare situationer där det ofta var över ett års leveranstid.

elbil rabatt

Prisgaranti: Laddbox och Installation

Vi kan matcha lägsta pris i Sverige vid installation av laddboxar inom vårt installationsområde. Vi kan garantera priset genom att effektivisera, undvika mellanled och utföra alla tjänster i eget regi. Hitta en laddbox till din elbil här!.

I detta scenario har nästan alla elbilar börjat säljas med betydande rabatter. En översikt av de mest populära elbilarnas nuvarande rabatter visar att många erbjuds med över 100 000 kronor i rabatt på listpriset. Till exempel kan Volkswagens ID.4 förvärvas med en rabatt på 93 000 kronor, medan deras coupéversion ID.5 erbjuder ännu större rabatter, upp till 108 000 kronor. Även för Volkswagen ID.3, som är på väg ut ur sortimentet, finns attraktiva erbjudanden med priser från 409 000 kronor.

elbil rabatt

Tesla, trots sina betydande prisnedgångar under året, fortsätter att erbjuda rabatter. Förkonfigurerade modeller av Model Y går nu att få med över 70 000 kronor i rabatt. Volvo Cars, trots att de officiellt sagt att de inte kommer att sänka priserna på sina elbilar, har också hoppat på rabatttåget. Deras elbil XC40 Recharge Extended Range Core Special Edition säljs nu för 559 900 kronor, vilket innebär en nästan 70 000 kronors rabatt.

elbil rabatt

Ett av de mest förmånliga erbjudandena på marknaden är Cupra Born, som är en spanskdesignad version av ID.3. Vissa återförsäljare erbjuder den nu för 358 900 kronor, en rabatt på 121 000 kronor jämfört med det ursprungliga priset på 479 900 kronor.

För de som söker den största möjliga rabatten, erbjuder Porsche Taycan Cross Turismo med fyrhjulsdrift, en sportkombi, en imponerande rabatt på 211 500 kronor från det ordinarie priset på 1 410 500 kronor, vilket nu sänker priset till 1 199 000 kronor.

elbil rabatt

Sammanfattningsvis har den minskade efterfrågan och förändrade marknadsförhållanden i Sverige lett till att elbilar nu erbjuds med betydande rabatter, vilket gör det till en utmärkt tid för konsumenter att överväga ett köp. Elbil Rabatt.
Källa: Carup.se