Hoppa till innehåll
Hem » Cybertruck Pris

Cybertruck Pris

  • av
tesla cybertruck pris

Tesla Cybertruck Pris: Tesla har nyligen lanserat de första exemplaren av sin mycket efterlängtade Cybertruck, samtidigt som de avslöjade de slutliga specifikationerna för denna futuristiska pickup. Elon Musk, under premiären, beskrev Cybertruck som en sällsynt produkt som kommer att markera en milstolpe och som experterna ansåg vara omöjlig att realisera. Bilen har fått stor uppmärksamhet för sin unika design och robusta konstruktion, med en kropp i rostfritt stål som är byggd för att tåla hård användning i terräng och på arbetsplatser.

RäckviddPris0 – 100 km/hDragvikt
CYBERBEAST515 km1 011 000 kr2.6 sek4 990 kg
ALL-WHEEL DRIVE547 km723 000 kr4.1 sek4 990 kg
REAR-WHEEL DRIVE402 km523 000 kr6.5 sekN/A

Prisgaranti: Laddbox och Installation

Vi kan matcha lägsta pris i Sverige vid installation av laddboxar inom vårt installationsområde. Vi kan garantera priset genom att effektivisera, undvika mellanled och utföra alla tjänster i eget regi. Hitta en laddbox till din elbil här!.

tesla cybertruck pris

Cybertruck lanseras i tre versioner. ”Cyberbeast” är den mest kraftfulla prestandamodellen, utrustad med 845 hästkrafter, fyrhjulsdrift, och en accelerationsförmåga från 0 till 100 km/h på bara 2,6 sekunder. Dess räckvidd är imponerande 514 kilometer och dragkapaciteten är 4990 kg. Priserna för Cyberbeast börjar på 96 390 dollar i USA, med planerade breda kundleveranser 2024.

tesla cybertruck pris
tesla cybertruck pris

Förutom Cyberbeast, erbjuder Tesla även en fyrhjulsdriven version och en bakhjulsdriven instegsmodell. Den fyrhjulsdrivna versionen kostar 68 890 dollar, har 600 hästkrafter, en räckvidd på 547 kilometer och en accelerationstid på 4,1 sekunder för 0-100 km/h. Instegsmodellen, som lanseras under 2025, kommer till ett pris av 49 890 dollar och erbjuder en räckvidd på 400 kilometer samt en accelerationstid på 6,5 sekunder för 0-100 km/h.

tesla cybertruck pris

Interiören i Cybertruck är avskalad och modern, med en design som speglar bilens kantiga exteriör. Den har en central mittskärm och en oval ratt med endast några knappar. Bilen kan rymma upp till fem personer och har ett stort glastak för att se stjärnhimmelen. En andra pekskärm finns i baksätet för kontroll av klimatanläggningen och mediaspelaren.

tesla cybertruck pris
tesla cybertruck pris
tesla cybertruck pris

Cybertruck har en generös lastkapacitet på 1135 kg eller 1897 liter på lastbädden som är låsbar, samt ytterligare utrymme i frunken och på taket. En nyckelfunktion är dess dubbelriktade laddning, vilket möjliggör att driva elektriska prylar och till och med förse hemmet med ström vid strömavbrott.

tesla cybertruck pris

Det är ännu osäkert när Cybertruck kommer till Europa, då det tidigare uttryckts tvivel om att dess storlek och design skulle vara förenliga med EU:s regelverk. Dock har Teslas svenska webbplats uppdaterats och erbjuder möjligheten att prenumerera på uppdateringar om bilen. Tesla Cybertruck Pris