Hoppa till innehåll
Hem » Nya Kia Sorento 2024

Nya Kia Sorento 2024

  • av
Kia Sorento 2024

Nya Kia Sorento 2024: Kia har genomfört en uppdatering av sin sjusitsiga SUV, Sorento, genom att introducera en ny design för både fronten och bakpartiet. Dessutom har förarmiljön uppgraderats med två nya skärmar. I Sverige har Sorento, särskilt i sin laddhybridversion, vunnit stort gillande. Nu får den en ytterligare förbättring med en ny utvändig design och en helt omgjord förarmiljö. En annan nyhet är att eldrivna stolar fram nu blir standard, med en förbättrad utformning.

Kia Sorento 2024

På säkerhetsfronten introducerar Kia i modellvarianten Advance Plus något som kallas Highway Drive Assist 2.0. Denna funktion ger förbättrad filhållningskontroll och en mer detaljerad översikt av omgivningen i tre dimensioner. Från sommaren 2024 kommer tre olika versioner av laddhybriden, var och en med unika utrustningsnivåer, att erbjudas. Priserna för dessa nya modeller i Sverige har ännu inte offentliggjorts. Kia Sorento 2024

Kia Sorento 2024

Prisgaranti: Laddbox och Installation

Så, likt känslan när du susar förbi bensinmacken i din elbil och tänker på alla pengar du sparar, erbjuder vi prisgaranti!. Utforska Sveriges mest populära laddboxar: Zaptec Go, Defa Power, Wall Connector, Easee, Charge Amps och Wallbox. Nyttja Grön Teknik avdraget så länge det varar!”

Kia Sorento 2024