Hoppa till innehåll
Hem » Tesla Model Y Privatleasing

Tesla Model Y Privatleasing

  • av
Model Y privatleasing

I oktober nådde Tesla en milstolpe i Sverige genom att leverera sin 50 000:e bil i landet. Bilen var en quicksilver Model Y, producerad i Teslas fabrik i Berlin. Denna modell har blivit årets mest sålda nya bil i Sverige. För att göra Model Y ännu mer tillgänglig, introducerar nu Tesla möjligheten att privatleasa modellen.

Model Y privatleasing

Privatleasingen gäller för både Long Range- och Performance-versionerna av Model Y. Månadskostnaden för leasingen är satt till 6690 kronor för Long Range och 6990 kronor för Performance-modellen. Leasingavtalet sträcker sig över en period på 36 månader och inkluderar en årlig körsträcka på 1000 mil.

Model y privatleasing

Tesla framhäver att leveranstiderna är korta, med ett löfte om leverans inom 2-3 veckor. I leasingavtalet ingår underhållstjänster som bromsrengöring och smörjning samt byte av luftfilter. Dessutom erbjuder Tesla ett flexibelt leasingavtal som ger kunder möjlighet att avbryta det i förtid om så önskas. Tesla Model Y Privatleasing.

Prisgaranti: Laddbox och Installation

Så, likt känslan när du susar förbi bensinmacken i din elbil och tänker på alla pengar du sparar, erbjuder vi prisgaranti!. Utforska Sveriges mest populära laddboxar: Zaptec Go, Defa Power, Wall Connector, Easee, Charge Amps och Wallbox. Nyttja Grön Teknik avdraget så länge det varar!”