Hoppa till innehåll
Hem » Årets Elbil 2023

Årets Elbil 2023

  • av
årets elbil 2023

Årets Elbil 2023: Kia EV9 har blivit utnämnd till ”Årets elbil 2023” i Sverige. Denna nya SUV fick utmärkelsen under en elbilsutställning i Göteborg. Fram till nu har alternativen varit begränsade för de som söker en elbil med sex eller sju säten. Kia EV9, som redan börjat levereras denna vinter, har fått priset framför konkurrenter som Volvos kommande EX90. Priset delades ut av tidningen ”Elbilen” i Sverige, och bland finalisterna fanns BMW i5, Hyundai Ioniq 6, NIO ET5 Touring och Xpeng G9.

Prisgaranti: Laddbox och Installation

Så, likt känslan när du susar förbi bensinmacken i din elbil och tänker på alla pengar du sparar, erbjuder vi prisgaranti!. Utforska Sveriges mest populära laddboxar: Zaptec Go, Defa Power, Wall Connector, Easee, Charge Amps och Wallbox. Nyttja Grön Teknik avdraget så länge det varar!”

årets elbil 2023

Juryn prisade Kia EV9 för dess energieffektiva drivlina och avancerade system för snabbladdning, vilket gjort det möjligt att skapa en robust och rymlig familjebil lämplig för både långa resor och helgaktiviteter. Bilen erbjuder hög komfort för alla passagerare och en imponerande utrustningslista. Trots en hög prislapp anses den vara motiverad jämfört med liknande konkurrenter. Årets Elbil 2023

årets elbil 2023
årets elbil 2023