Hoppa till innehåll
Hem » Pålitliga Elbilar

Pålitliga Elbilar

  • av
Pålitliga elbilar

Pålitliga elbilar: En ny omfattande bilpålitlighetsundersökning av Consumer Reports, som innefattar feedback från ägare av 330 000 bilar från de tre senaste årsmodellerna, har avslöjat att elbilar och laddhybrider generellt har fler problem än bensindrivna bilar. I genomsnitt uppvisar elbilar 79 % fler problem än bensinbilar, medan laddhybrider, som har en mer komplex drivlina, visar hela 146 % fler problem.

Prisgaranti: Laddbox och Installation

Så, likt känslan när du susar förbi bensinmacken i din elbil och tänker på alla pengar du sparar, erbjuder vi prisgaranti!. Utforska Sveriges mest populära laddboxar: Zaptec GoDefa PowerWall ConnectorEaseeCharge Amps och Wallbox. Nyttja Grön Teknik avdraget så länge det varar!”

Pålitliga elbilar

Tesla, som har längre erfarenhet av att tillverka elbilar, skiljer sig från trenden och presterar bättre än andra elbilsproducenter. Deras bilar, särskilt Model Y och Model 3, har nu fått återförda rekommendationer från Consumer Reports. Tesla stöter på problem huvudsakligen med byggkvalitet, såsom lack och kaross, snarare än med drivlinan.

Å andra sidan har icke-laddbara hybrider visat sig vara mycket pålitliga, med 26 % färre fel än genomsnittsbilen. Detta kan delvis förklaras av att tillverkare som Toyota, Hyundai och Kia, som generellt presterar bra i pålitlighetsmätningar, har många hybrider i sitt utbud, och tekniken har varit tillgänglig i över två decennier.

Pålitliga elbilar

Lexus rankas som det mest pålitliga bilmärket i årets undersökning, följt av Toyota och Mini. Mindre pålitliga märken inkluderar Chrysler, Mercedes-Benz och Rivian, medan Volvo placerar sig sjätte sist på pålitlighetslistan. Huvudproblemen för elbilar tycks ligga i elmotorer, laddning och batterier.

Denna undersökning tyder på att medan elbilstekniken utvecklas, finns det fortfarande utmaningar att övervinna, särskilt för de tillverkare som antingen är nya i bilindustrin eller nyligen har börjat med elbilstillverkning. Pålitliga elbilar

Mest pålitliga bilmärken (högst till lägst)

Lexus79
Toyota76
Mini71
Acura70
Honda70
Subaru69
Mazda67
Porsche66
BMW64
Kia61
Hyundai56
Buick55
Infiniti53
Tesla48
Ram46
Cadillac45
Nissan45
Genesis44
Audi43
Chevrolet43
Dodge42
Ford40
Lincoln38
GMC36
Volvo28
Jeep26
Volkswagen26
Rivian24
Mercedes-Benz23
Chrysler18