Hoppa till innehåll
Hem » Trådlös elbilsladdning

Trådlös elbilsladdning

  • av
trådlös elbilsladdning

Trådlös elbilsladdning: Tesla har visat tecken på att de utvecklar trådlös laddningsteknik under året. En intressant bild presenterades av Rebecca Tinucci, ansvarig för Teslas laddningsinfrastruktur, som visar en Tesla Model S som genomgår trådlös laddning. Tinucci gav inga detaljerade kommentarer om bilden, men nämnde att Tesla strävar efter att förbättra laddningsupplevelsen.

Senare bekräftade Teslas designchef, Franz von Holzhausen, utvecklingen av trådlös hemmaladdning. Han förklarade att de arbetar med induktiv laddning, vilket innebär att fordonet laddas genom att helt enkelt parkera över en laddningsenhet, utan behov av fysisk anslutning.

Tesla Cybertruck Räckvidd

Denna information avslöjades under ett evenemang där Jay Leno utforskade Tesla Cybertruck tillsammans med Franz von Holzhausen och Teslas vice vd för fordonsteknik, Lars Moravy. Denna utveckling representerar ett betydande steg framåt i Teslas innovationer inom laddningsteknik. Trådlös elbilsladdning

Prisgaranti: Laddbox och Installation

Vi kan matcha lägsta pris i Sverige vid installation av laddboxar inom vårt installationsområde. Vi kan garantera priset genom att effektivisera, undvika mellanled och utföra alla tjänster i eget regi. Hitta en laddbox till din elbil här!.