Hoppa till innehåll
Hem » Nevs Emily GT Pris

Nevs Emily GT Pris

  • av
nevs emily gt pris

I december 2023 meddelades att NEVS sålde sitt elbilsprojekt Emily GT till den libanesiska biltillverkaren EV Electra. Denna ambitiösa affär innebär att EV Electra planerar att starta produktionen av Emily GT redan under året genom att använda sig av kontraktstillverkning.

På längre sikt är målet att flytta tillverkningen till EV Electras egen regi och en ny fabrik, eventuellt belägen i Trollhättan. Intressenterna kan nu förboka Emily GT utan kostnad, vilket ger dem förtur till bilen när den lanseras 2025.

Nevs Emily GT specifikationer

EV Electra har även avslöjat några specifikationer för Emily GT. Bilen kommer att erbjudas med tre olika batteristorlekar: 105, 140 och 175 kWh, vilket ger en imponerande räckvidd på över 1000 kilometer. Med fyra motorer som tillsammans genererar 480 kW (644 hästkrafter) kan bilen accelerera från 0 till 100 km/h på endast 3,2 sekunder, med en toppfart på 250 km/h.

nevs emily gt pris

Nevs Emily GT pris

Detaljerna kring Nevs Emily GT:s pris är ännu inte avslöjade, men med tanke på dess höga ambitioner och avancerade specifikationer, kan man förvänta sig ett pris som speglar dess premiumstatus inom elbilsmarknaden, runt 1 miljon kr.

Chargefy Prisgaranti

Söker du en pålitlig och effektiv lösning för installation av din laddbox? Välkommen till Chargefy, där vi inte bara garanterar kvalitet utan också erbjuder prisgaranti. Hos oss får du alltid det bästa priset på marknaden!

Vi på Chargefy förstår vikten av säker och professionell installation. Därför ingår standardinstallation av din laddbox när du köper genom oss. Du kan lita på att en certifierad elektriker sköter installationen oavsett var i landet du befinner dig. Vår tjänst säkerställer att din laddbox installeras korrekt, säkert och till det mest konkurrenskraftiga priset.

nevs emily gt pris

Har du frågor kring vilken typ av laddare som passar dig bäst eller andra funderingar kring installationen? Tveka inte att kontakta oss. Du når oss enkelt via telefon på 079-339 13 91 eller via e-post på kontakt@chargefy.nu. Vi ser fram emot att hjälpa dig med din laddboxinstallation!
Nevs Emily GT pris